Bedrijfscatering

Voor bedrijven is catering een niet te onderschatten factor. Evenementen als een galadiner, een klantendag of een bedrijfsfeest dragen bij aan de branding van een onderneming. Daarom zoek je een cateraar die dat samen met jou kan waarmaken. We stellen ons graag aan je voor.

Of het nu gaat om een open huis, een beurs, een personeelsfeest of een productlancering. Catering met Passie heeft een keuken die gaat voor excellentie in alle opzichten.

‘’Voor klant en personeel is alleen de beste catering goed genoeg’’

 

Bedrijfscatering is een statement

 

Met een evenement geef je – bewust of onbewust - een statement af. Hoe je denkt over kwaliteit bijvoorbeeld. Of hoe je jouw gasten, relaties of werknemers waardeert.

Catering met Passie is er van overtuigd dat alleen het beste goed genoeg is. Dus werken we met de beste producten, kiezen we voor een luxe presentatie en een stijlvolle aankleding van jouw evenement, om het zo tot een succes te maken.

 

Bedrijfscatering naar jouw wens

 

Bedrijfscatering is altijd maatwerk. Daarom luisteren we nauwkeurig naar jouw wensen, ideeën en gedachten. Daar waar nodig vullen we het vervolgens aan met onze creatieve ideeën. Vervolgens vertalen we dat in een event- en/of cateringconcept dat precies past bij jouw bedrijf en jouw evenement. Zodat je de verwachtingen van gasten, relaties of werknemers overtreft!

Wij staan voor kwaliteit en dat leveren wij met passie. Door met passie te werken zullen wij iedere belofte waarmaken. Wij zorgen voor resultaten die aan zullen sluiten bij al jouw wensen. Hierdoor kun je het gewenste resultaat behalen, terwijl wij zorgen voor de juiste uitvoering.


Catering met Passie: wij staan altijd voor u klaar

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bedrijfscatering? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.


Bedrijfscatering zomerse Green Egg Barbecues


Voor diverse bedrijven organiseerden we in de maanden juni en juli zomerse barbecues. Met de mooie settings van TL-G, ons personeel, de Green Egg barbecue en natuurlijk de gasten was het plaatje compleet. 


Green Egg bbq

 

Laat je inspireren door al onze referenties.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan