Bedrijven

Voor bedrijven is catering een niet te onderschatten factor. Evenementen als een diner, een klantendag of een bedrijfsfeest dragen bij aan de branding van uw onderneming. Daarom zoekt u een cateraar die dat samen met u kan waarmaken. We stellen ons graag aan u voor.

 

Of het nu gaat om een open huis, een beurs, een personeelsfeest of een productlancering. Catering met Passie heeft een keuken die gaat voor excellentie in alle opzichten.

 

‘’Voor klant en personeel is alleen
de beste catering goed genoeg’’

 

CATERING IS EEN STATEMENT

Met uw evenement geeft u – bewust of onbewust - een statement af. Hoe u denkt over kwaliteit bijvoorbeeld. Of hoe u uw gasten, relaties of werknemers waardeert. Catering met Passie is er van overtuigd dat alleen het beste goed genoeg is. Dus werken we met de beste producten, kiezen we voor een luxe presentatie en een stijlvolle aankleding van uw evenement.

 

CATERING NAAR UW WENS

Catering voor bedrijven is altijd maatwerk. Daarom luisteren we nauwkeurig naar uw wensen, ideeën en gedachten. En vullen waar nodig aan met onze creatieve ideeën. Vervolgens vertalen we dat in een event- en/of cateringconcept dat precies past bij uw bedrijf en uw evenement. Zodat u de verwachtingen van gasten, relaties of werknemers overtreft! 

 

Neem contact op voor meer informatie over catering voor bedrijven.

 

Referenties

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan