Bedrijven

Voor bedrijven is catering een niet te onderschatten factor. Evenementen als een galadiner, een klantendag of een bedrijfsfeest dragen bij aan de branding van een onderneming. Daarom zoek je een cateraar die dat samen met jou kan waarmaken. We stellen ons graag aan je voor.

Of het nu gaat om een open huis, een beurs, een personeelsfeest of een productlancering. Catering met Passie heeft een keuken die gaat voor excellentie in alle opzichten.

 

Bedrijfscatering is een statement

Met een evenement geef je – bewust of onbewust - een statement af. Hoe je denkt over kwaliteit bijvoorbeeld. Of hoe je jouw gasten, relaties of werknemers waardeert.

Catering met Passie is er van overtuigd dat alleen het beste goed genoeg is. Dus werken we met de beste producten, kiezen we voor een luxe presentatie en een stijlvolle aankleding van jouw evenement, om het zo tot een succes te maken.

 

Bedrijfscatering naar jouw wens

Bedrijfscatering is altijd maatwerk. Daarom luisteren we nauwkeurig naar jouw wensen, ideeën en gedachten. Daar waar nodig vullen we het vervolgens aan met onze creatieve ideeën. Vervolgens vertalen we dat in een event- en/of cateringconcept dat precies past bij jouw bedrijf en jouw evenement. Zodat je de verwachtingen van gasten, relaties of werknemers overtreft!


Klik op de foto's voor meer inspiratie

inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie

 

Catering met Passie: wij staan altijd voor u klaar

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bedrijfscatering? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)342 234 690. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan