Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een visitekaartje van jouw onderneming. Catering met Passie is zich daarvan bewust en komt met catering die dit gevoel versterkt. Wij faciliteren jouw bedrijfsfeest desgewenst volledig en leggen alle creativiteit aan de dag af die nodig is om jouw feest tot een culinair succes te maken. Wij kunnen de zorgen rondom de catering ook volledig van je overnemen. Hierdoor hoef je je over alle facetten rondom catering geen zorgen meer te maken.

Jouw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Niet alleen vanwege onze extreem hoge kwaliteitseisen, maar ook omdat we met je meedenken in een creatief concept.

‘’Met een bedrijfsfeest geef je een culinair visitekaartje af’’


Catering bedrijfsfeesten met passie

Een bedrijfsfeest geven doe je niet elke dag. Maar als het moment daar is, streef je naar de hoogste kwaliteit. Catering met Passie is een cateraar die graag die extra stap zet. In een verrassend buffet, een originele proeverij of een walking dinner waarover nagepraat wordt. Aan de catering van het bedrijfsfeest zal het zeker niet liggen.


Een bedrijfsfeest in uw smaak

Jouw smaak, of liever nog: de smaak van de gasten staat centraal bij een bedrijfsfeest dat verzorgd wordt door ons. Wij bespreken graag de mogelijkheden, jouw wensen en ideeën om het bedrijfsfeest op maat te kunnen organiseren.


Wij zijn nieuwsgierig naar jouw wensen en vertalen die graag naar een bedrijfsfeest concept waarmee je voor de dag kunt komen. Bovendien verrassen we je graag met onze creatieve ideeën over aankleding, bediening en presentatie.


Productpresentatie Moba Barneveld

De introductie van de nieuwe eiersorteermachine duurde 3 dagen in de MOBA Barneveld. Daar hoorde natuurlijk gevulde eitjes bij. En daar konden wij wel voor zorgen!

 

Moba Barneveld


Catering met Passie: catering voor elk bedrijfsfeest

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van catering voor bedrijfsfeesten? Mail ons dan via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Een offerte kun je aanvragen via onderstaand formulier.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan