Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een visitekaartje van uw onderneming. Catering met Passie is zich daarvan bewust en komt met catering die dit gevoel versterkt. Wij faciliteren uw bedrijfsfeest desgewenst volledig en leggen alle creativiteit aan de dag die nodig is om uw feest tot een culinair succes te maken.

 

Uw bedrijfsfeest is bij ons in goede handen. Niet alleen vanwege onze extreem hoge kwaliteitseisen, maar ook omdat we met u meedenken in een creatief concept.

 

Met een bedrijfsfeest geeft u
een culinair visitekaartje af

 

BEDRIJFSFEESTEN MET PASSIE

Een bedrijfsfeest geven doet u niet elke dag. Maar als het moment daar is, streeft u naar de hoogste kwaliteit. Catering met Passie is een cateraar die graag die extra stap zet. In een verrassend buffet, een originele proeverij of een walking dinner waarover nagepraat wordt.

 

EEN BEDRIJFSFEEST IN UW SMAAK

Uw smaak, of liever nog: de smaak van uw gasten staat centraal bij een bedrijfsfeest dat verzorgd wordt door Catering met Passie. Wij zijn nieuwsgierig naar uw wensen en vertalen die naar een bedrijfsfeestconcept waarmee u voor de dag kunt komen. Bovendien verrassen we u graag met onze creatieve ideeën over aankleding, bediening én presentatie.

 

Bel ons en laat u verrassen!

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan