Congressen

Congresgangers zijn er aan gewend om verwend te worden. Dat betekent dat je een extra uitdaging hebt om jouw bezoekers te verrassen met topkwaliteit congrescatering. Catering met Passie is graag jouw partner om hier handen en voeten aan te geven. Want zelfs de meest verwende gasten kijken op van onze creativiteit.

 

Wil je een product, dienst of bedrijf promoten met een aantrekkelijk congres? Laat de catering die doelstelling dan ondersteunen. Vraag ons naar onze ideeën.

 

"Catering van congressen is verwennerij op maat"

 

Congressen die bijblijven

Als je een congres organiseert is jou er veel aan gelegen als de boodschap blijft hangen. Een ondersteunende gadget, goede offline en online documentatie, een goodiebag. Het zijn allemaal manieren om dit doel te bereiken. Maar wist je dat catering  een minstens zo krachtige marketingtool is?

 

Culinaire marketing

De liefde van een mens gaat vaak door de maag. Ook in de zakelijke markt is dit een gegeven waar we niet omheen kunnen. De koks van Catering met Passie komen graag met een creatief idee om congressen te ondersteunen met culinaire marketing. Een hapje, een maaltijd, een diner of een buffet dat niet alleen van excellente kwaliteit is, maar ook een extra marketing-trigger geeft.

 

Daag ons uit en maak een afspraak voor de catering van jouw congres!

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan