Congressen

Congresgangers zijn er aan gewend om verwend te worden. Dat betekent dat u een extra uitdaging heeft om uw bezoekers te verrassen met topkwaliteit. Catering met Passie is graag uw partner om hier handen en voeten aan te geven. Want zelfs de meest verwende gasten kijken op van onze creativiteit.

 

Wilt u een product, dienst of bedrijf promoten met een aantrekkelijk congres? Laat de catering die doelstelling dan ondersteunen. Vraag ons naar onze ideeën.

 

Catering van congressen
is verwennerij op maat

 

CONGRESSEN DIE BIJ BLIJVEN

Als u een congres organiseert is u er veel aan gelegen als de boodschap blijft hangen. Een ondersteunende gadget, goede offline en online documentatie, een goody bag. Het zijn allemaal manieren om dit doel te bereiken. Maar wist u dat catering een minstens zo krachtige marketingtool is?

 

CULINAIRE MARKETING

De liefde van een mens gaat vaak door de maag. Ook in de zakelijke markt is dit een gegeven waar we niet omheen kunnen. De koks van Catering met Passie komen graag met een creatief idee om congressen te ondersteunen met culinaire marketing. Een hapje, een maaltijd, een diner of een buffet dat niet alleen van excellente kwaliteit is, maar ook een extra marketing-trigger geeft.

 

Daag ons uit en maak een afspraak voor de catering van uw congres!

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan