Galadiner

Een galadiner is onvergetelijk. Dit zijn dan ook de momenten dat Catering met Passie alle registers opentrekt voor een culinaire topprestatie. Fantastische wijnen, prachtig gedekte tafels en natuurlijk personeel dat geheel in stijl de tafels bedient. Chique zoals chique hoort te zijn.

 

Laat u verrassen door onze jarenlange ervaring en onze uitbundige creativiteit en geniet met uw gasten van een galadiner die ze zich nog lang zullen herinneren.

 

Een galadiner is vooral ook
een culinaire ontdekkingsreis

 

Catering in gala

Niet alleen u komt in gala. Ook onze culinaire verrassingen zijn op hun allerchiquest. Een gastvrije ontvangst met een mooie champagne, exotische cocktails en amuses waar u van op zult kijken. Vervolgens verrassen we met een culinaire ontdekkingsreis in een drie-, vier- of vijfgangendiner. Ook onze koks hebben er nu al zin in!

 

Galadiner in stijl

Catering met Passie verzorgt alle culinaire aspecten van uw galadiner, maar neemt desgewenst ook de styling van de locatie voor rekening. In de stijl zoals u dat wilt, helemaal passend bij deze bijzondere gelegenheid. U en uw gasten kunnen rekenen op een galadiner van het hoogste niveau.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan