Galadiner

Een galadiner is onvergetelijk. Dit zijn dan ook de momenten dat Catering met Passie alle registers opentrekt voor een culinaire topprestatie. Fantastische wijnen, prachtig gedekte tafels en natuurlijk personeel dat geheel in stijl de tafels bedient. Chique zoals chique hoort te zijn.

 

Laat je verrassen door onze jarenlange ervaring en onze uitbundige creativiteit en geniet met jouw gasten van een galadiner die ze zich nog lang zullen herinneren.

 

"Een galadiner is vooral ook een culinaire ontdekkingsreis"

 

Catering in gala

Niet alleen jij komt in gala. Ook onze culinaire verrassingen zijn op hun allerchiquest. Een gastvrij ontvangst met een mooie champagne, exotische cocktails en amuses waar je van op zult kijken. Vervolgens verrassen we met een culinaire ontdekkingsreis in een drie-, vier- of vijfgangendiner. Ook onze koks hebben er nu al zin in!

 

Galadiner in stijl

Catering met Passie verzorgt alle culinaire aspecten van jouw galadiner, maar neemt desgewenst ook de styling van de locatie voor rekening. In de stijl zoals jij dat wilt, helemaal passend bij deze bijzondere gelegenheid. Jij en jouw gasten kunnen rekenen op een galadiner van het hoogste niveau.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan