Personeelsfeest

Een feestje te vieren met uw personeel? Het zal ze goed doen! Een jubileum, een presentatie, een jaarfeest. Allemaal goede momenten om uw mensen eens extra in de watten te leggen. Wist u dat de liefde van uw personeel ook een beetje door de maag gaat?

 

Catering met Passie is een specialist in het verzorgen van personeelsfeesten van niveau. Een gehaktballetje met satésaus krijgen ze doordeweeks immers ook. Laat ons uw personeel verwennen.

 

‘’Ook bij uw personeel gaat de
liefde heel vaak door de maag’’

 

EEN EXCELLENT PERSONEELSFEEST

Een excellent personeelsfeest viert u met Catering met Passie. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd wat mensen lekker vinden. Beter gezegd: wat úw mensen lekker vinden. Want ook dat kan per bedrijf heel verschillend zijn. Daarom nemen we graag eerst uw wensen met u door.

 

ORIGINELE PERSONEELSFEESTEN

Ja. Uw personeel is ook kritisch. Zeker als het om een traktatie van de baas gaat. Maar maakt u zich geen zorgen. Catering met Passie heeft altijd wel een creatief idee. Voor een prikkelende proeverij bijvoorbeeld. Of voor een Green Egg Barbecue met een staaltje live cooking waar iedereen zijn vingers bij aflikt.

Bel ons voor een origineel idee voor uw personeelsfeest.

 

Referentie Winter BBQ

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan