Personeelsfeest

Een feestje te vieren met je personeel? Het zal ze goed doen! Een jubileum, een presentatie, een jaarfeest. Een personeelsfeest om de teamspirit te stimuleren of juist een personeelsfeest waarbij de werknemers in de watten worden gelegd? Wist je dat de liefde van jouw personeel ook een beetje door de maag gaat?

Catering met Passie is een specialist in het verzorgen van personeelsfeesten van niveau. Een gehaktballetje met satésaus krijgen ze doordeweeks immers ook. Laat ons jouw personeel verwennen. Wij zorgen voor de juiste mix, waardoor iedereen tevreden zal zijn met het aanbod.

‘’Ook bij het personeel gaat de liefde heel vaak door de maag’’

 

Een excellent personeelsfeest

Een excellent personeelsfeest vier je met Catering met Passie. Onze jarenlange ervaring heeft geleerd wat mensen lekker vinden. Beter gezegd: wat jouw mensen lekker vinden. Want ook dat kan per bedrijf heel verschillend zijn. Daarom nemen we graag eerst jouw wensen met je door.

Als de wensen zijn opgesteld, zullen wij je verrassen met een variërend aanbod. Hierdoor zit er voor iedereen wat bij. Je kunt denken aan tapas catering, barbecue catering of toch een walking dinner.

 

Originele personeelsfeesten 

Ook jouw personeel is kritisch. Zeker als het om een traktatie van de baas gaat. Maar maak je geen zorgen. Catering met Passie heeft altijd wel een creatief idee.

Voor een prikkelende proeverij bijvoorbeeld, of voor een Green Egg Barbecue met een staaltje live cooking waar iedereen zijn vingers bij aflikt. Samen zullen we komen tot de gewenste vorm van catering, waarbij we jou en jouw werknemers flink zullen verrassen.

 

Catering met Passie: voor al uw personeelsfeesten

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor personeelsfeesten? Twijfel vooral niet en neem contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.


Winter BBQ bij de Rabobank

Een barbecue in de winter gek? Helemaal niet juist! In februari 2016 organiseerde Rabobank Hilversum - Vecht en Plassen een personeelsfeest. Wij verzorgden voor 135 werknemers de catering. Hoe dat beviel? Dat lees je in de reactie van de opdrachtgever: 

 

"De samenwerking met Rick namens Catering met Passie verliep heel prettig. Hij dacht mee in de details en wist het concept te vertalen naar een smakelijke presentatie voor de gasten. Ook de bediening was zeer professioneel en gastvrij."


Rabobank winter bbq

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan