Receptie

Recepties zijn feesten van ontmoeting, netwerken en gezelligheid. De koks van Catering met Passie versterken dit graag met originele en verrassende catering die letterlijk leven brengen in recepties. Verras jouw medewerkers, collega's en relaties met catering waarin net even een stapje extra gezet wordt.

 

In de rij staan tijdens recepties kan saai zijn. Maar als het aan ons ligt worden jouw gasten al verwend voordat ze binnenkomen. Dat verzacht een hoop leed.

 

"Recepties zijn gelegenheden voor culinaire verwennerij"


Recepties: culinaire visitekaartjes

Jouw recepties verdienen hoogstaande catering. Catering met Passie zorgt voor de meest verrassende, lekkere en toepasselijke hapjes. Tijdens een receptie geef je een visitekaartje af van jouw onderneming. Onze zorg is om dat visitekaartje excellent én bijzonder uit de verf te laten komen.

 

Recepties met uitstraling

Bij recepties die verzorgd worden door Catering met Passie wordt net dat extra stapje gezet. Bediening en aankleding zijn afgestemd op de sfeer en entourage en desgewenst kunnen we leuke en verrassende thema´s neerzetten om jouw boodschap nog eens extra te versterken.

 

Vraag naar een vrijblijvend advies voor de catering van uw recepties.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan