Thema catering

Thema catering is ons op het lijf geschreven. dat komt omdat geen feest voor ons hetzelfde is. Catering met Passie is altijd op zoek naar een leuke twist, een verrassende invalshoek en naar eenheid. Eenheid in gevoel. Eenheid in beleving. Dat het echt úw feestje wordt; daar kunnen wij heel ver in gaan.

 

Door een duidelijk thema aan te brengen in uw feest schept u een ‘feest van herkenning’. Daarmee versterkt u wat u altijd al duidelijk wilt maken.

 

Met Thema Catering schept
u een feest van herkenning

 

Thema Catering met Passie

Als u niet uitkijkt vervalt u met Thema Catering snel in clichés. Laten we daar bij Catering met Passie nu ook een broertje aan dood hebben. Onze koks en andere medewerkers zijn creatieve alleskunners die aan een paar woorden genoeg hebben om zelf met leuke ideeën te komen.

 

Welk thema past bij u?

Catering met Passie is een onderscheidende cateraar die graag dat ene stapje extra zet om uw gasten helemaal in de watten te leggen. En tegelijkertijd een boodschap over wil brengen die niet mis te verstaan is. Want wist u dat u met exclusieve catering heel weinig woorden nodig heeft om uw klant of relatie te overtuigen?

 

Referentie Winter BBQ

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan