Thema catering

Thema catering is ons op het lijf geschreven. Dat komt omdat geen feest voor ons hetzelfde is. Catering met Passie is altijd op zoek naar een leuke twist, een verrassende invalshoek en naar eenheid. Eenheid in gevoel. Eenheid in beleving. Dat het echt joúw feestje wordt; daar kunnen wij heel ver in gaan.

 

Door een duidelijk thema aan te brengen in jouw feest schep je een ‘feest van herkenning’. Daarmee versterken wij je wat jij altijd al duidelijk wilt maken.

 

"Met thema catering schep je een feest van herkenning"

 

Thema Catering met Passie

Als je niet uitkijkt verval je met thema catering snel in clichés. Laten we daar bij Catering met Passie nu ook een broertje aan dood hebben. Onze koks en andere medewerkers zijn creatieve alleskunners die aan een paar woorden genoeg hebben om zelf met leuke ideeën te komen. 

 

Welk thema past bij jou?

Catering met Passie is een onderscheidende cateraar die graag dat ene stapje extra zet om jouw gasten helemaal in de watten te leggen. En tegelijkertijd een boodschap over wil brengen die niet mis te verstaan is. Want wist je dat je met exclusieve catering heel weinig woorden nodig hebt om jouw klant of relatie te overtuigen?

 

Referentie Winter BBQ Rabobank

Voor Rabobank Hilversum - Vecht en Plassen verzorgden wij de catering in Après Ski sferen. Een barbecue in de winter, hoe doe je dat? Met typische winterse gerechten als kaasfondue, Steak Hachée en Bratwurst van de grill. Gluhwein als drankje, skimutsen en -brillen op en genieten maar! 

 

winter bbq rabobank

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan