Aangenaam leven

 

 

Ok.... gelijk met de deur in huis...Een Dikke vette tip om bovenstaande titel te bewerkstelligen: Lisboa, oftewel Lissabon

 

Wat een stad! Helemaal ingericht om het leven aangenaam te maken....Ze fixen zelfs veel zon voor je.... Mooie uitzichten, onverwachte pareltjes, maar bovenal heerlijk eten en drinken met eenvoudige producten... En deze stad maakt het gemakkelijk om deze zaken gelijktijdig te combineren.

En die combi versterkt elkaar vaak: beleving, omgeving en kwaliteit.  Ik ging er met hoge verwachtingen naar toe, maar deze zijn echt zwaar overtroffen....Wat een beauty!

Daarnaast ook veel inspiratie opgedaan voor o.a. een verassende  late night snack op bruiloften en mooie ceviches voor bij het diner. De komende tijd gaan we in de keuken testen hoe we deze helemaal Catering met Passie kunnen maken… 

 
 

Iets anders dat het leven aangenaam maakt....mijn leven althans...en beter gezegd iemand...... Ab!! Sinds een week werkzaam bij ons voor al het operationele en er nu al voor zorgend dat ik zonder moeite en onbezorgd even op vakantie kon. Hij neemt mij werk uit handen en met zijn ervaring gaan we straks ook operationeel groeien en meegroeien (met onze groei....).  Deze topper drinkt bizar veel espresso by the way...

 

 

Dan nog iets waarmee we hopen straks jullie leven iets aangenamer te maken - even los van hetgeen we al doen natuurlijk ;) -.

Ons nieuwe concept: .........!!! Coole naam he!? We gaan hierbij lekkere ........ maken en we ....... ze ook nog!!! Hoe gaaf is dat!? Smaakvol, creatief en nog niet in Barneveld!

 

Ja..... ok..........ik snap dat jullie op iets meer hadden gehoopt na de aankondiging in de vorige blog....Maar we houden de naam nog even voor ons en hetgeen we gaan doen ook... Maar leuk wordt het wel!! Ben je al nieuwsgierig? Hou ons in de gaten!

 

Groet,

Rick Rijssemus - Catering met Passie
Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan