Catering op maat

Catering verzorgen is een feest op zich. Maar wij zijn niet vergeten dat het jouw feest is. Daarom is 'Catering op maat' voor ons geen loze kreet. Je krijgt bij ons altijd wat je zelf voor ogen hebt. Waar jij het goede gevoel bij krijgt. Dat is waar wij helemaal gelukkig van worden.

De koks en medewerkers van Catering met Passie zijn namelijk uit op jouw succes en niet op dat van zichzelf. Al kun je er gerust van uitgaan dat we er een succes van zullen maken…

‘’Het is jouw evenement. En dat proef je aan alles’’


Kwaliteit en gevoel in de catering op maat

Catering op maat. Dat maken we waar in onze kwaliteit, maar ook in het hele gevoel er omheen. Op maat betekent namelijk dat je compleet bediend wordt in de stijl en beleving van het moment. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een receptie, een galadiner of een congres

 

60-jaar jubileum van de Christelijke Hogeschool Ede

Zo verzorgden we meerdere keren de catering voor de Christelijke Hogeschool Ede. Bij het 60 jarig bestaan serveerden we luxe snacks. De Holtkamp-kroketjes en broodjes met Black-Angus hamburgers vielen bij circa 1000 oud-leerlingen, docenten en relaties van de CHE goed in de smaak. Daar worden wij vrolijk van!

 

Catering op maat CHE

 

Catering met een totale beleving

Onze kwaliteit valt altijd op. Maar misschien wil je wel eens iets extra opvallends doen. Bijvoorbeeld bediening in de huisstijl van je bedrijf. Een visbuffet met een zeemeermin? Of eten van bijzonder servies? Ook daarin zijn we opvallend creatief.


Wij staan altijd open voor suggesties, waarbij wij er altijd het beste van zullen maken. Wij willen je voorzien van catering, waarbij alles naar jouw wens is. Daar is catering op maat voor gemaakt in onze ogen.


Jouw wensen bespreken?

Heb je interesse in catering op maat en zou je graag meer informatie of persoonlijk advies willen ontvangen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan