Catering op maat

Catering verzorgen is een feest op zich. Maar wij zijn niet vergeten dat het uw feest is. Daarom is 'catering op maat' voor ons geen loze kreet. U krijgt wat ú wilt. Wat u past. Waar ú het goede gevoel bij krijgt.

 

De koks en medewerkers van Catering met Passie zijn namelijk uit op uw succes en niet op dat van zichzelf. Al kunt u er gerust van uitgaan dat we er een succes van zullen maken…

 

Het is uw evenement. En dat proef je aan alles


KWALITEIT EN GEVOEL

Catering op maat. Dat maken we waar in onze kwaliteit, maar ook in het hele gevoel er omheen. Op maat betekent namelijk dat u compleet bediend wordt in de stijl en beleving van het moment. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een receptie, een galadiner of een congres. Het is uw evenement en dat proef je aan alles!

 

TOTALE BELEVING IN CATERING

Onze kwaliteit valt altijd op. Maar misschien wilt u wel eens iets extra opvallends doen. Bijvoorbeeld bediening in de huisstijl van uw bedrijf. Een visbuffet met een zeemeermin? Of eten van bijzonder servies? Ook daarin zijn we opvallend creatief.

 

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan