Bosch Beton

Aanleiding catering/event: 

op 1 en 2 november 2019 openden Bosch Beton haar nieuwe pand. Wij namen de totale organisatie op ons. 

 

Soort Catering: Evenementenorganisatie, Bedrijfsfeest, Catering op maat

 

Vrijdag 1 november ontvingen we 600 zakelijk relaties, zaterdag 2 november ontvingen we 1200 vrienden en familie van alle werknemers.

Met betonnen keerwanden werd een groot foodplein gecreëerd, waar we met veel groen, hout en sfeerverlichting een festival in 'Bosch Beton style' hebben neergezet.

 

Wij verzorgden uiteraard ook de catering met als eye catcher een reusachtige smoker in het midden van de zaal met daaromheen diverse fooduitgiftepunten. Zo hadden we onder andere een varken aan het spit, grote stukken bavette en zalm, die werden afgebrand met onze blowtorch en diverse andere lekkernijen vanaf verschillende foodbarren.

 

Ook het gehele facilitaire en logistieke plan van dit evenement namen wij op ons, inclusief een leuk kidsplein op de familiedag.


Quote opdrachtgever: 


'Wij kijken terug op 2 fantastische dagen, en ik heb echt niks anders dan lof gekregen over het feit hoe goed alles verzorgd was en voor al het lekkers wat er werd geserveerd! 
Dus jullie zijn de verwachtingen meer dan na gekomen; en ook met Joyce was het een gouden zet. Wat een leuke vrouw, en wat had ze alles goed op de rit! Dus ik ben heel blij dat we uiteindelijk voor jullie hebben gekozen!'


Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan