Evenementen Organisatie

Catering met Passie is graag uw culinaire partner bij de organisatie van een evenement. Maar we hebben ook alle expertise in huis om u de organisatie helemaal uit handen te nemen. Onze expertise en ons netwerk reikt zover dat u de totaalorganisatie van een evenement met een gerust hart aan ons kunt overlaten.

 

De huur van een locatie, het verzorgen van partytenten, meubilair, aankleding, technische ondersteuning, bedienend personeel... Als u Catering met Passie inzet voor uw evenement kunt u zich helemaal op uw gasten storten.

 

Partner voor de complete
organisatie van uw evenement

 

TOTALE ONTZORGING VAN UW EVENEMENT

Als u de organisatie van uw evenement overlaat aan een professional weet u zeker dat alles klopt. Culinaire aspecten worden passend gecombineerd met entourage, aankleding, meubilair en zelfs met entertainment.

 

CREATIVITEIT IS ONS VISITEKAARTJE

Catering met Passie is een partycateraar en event-organisator die zich inleeft in de wensen van haar opdrachtgevers. U heeft een doel met uw evenement en wij sluiten daar graag bij aan. Van onze organisatie, onze koks en al ons personeel mag u net dat beetje extra verwachten.

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen in evenementen organisatie?

 

Referentie nieuwjaarsfeest BIK & JOS

Referentie opening autoshowroom

Referentie 60-jarig jubileum CHE

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan