Evenementen Organisatie

Catering met Passie is graag jouw culinaire partner bij de organisatie van een evenement. Maar we hebben ook alle expertise in huis om de organisatie helemaal uit handen te nemen. Met onze expertise en netwerk kun jij de totaalorganisatie van een evenement met een gerust hart aan ons  overlaten.

 

De huur van een locatie, het verzorgen van partytenten, meubilair, aankleding, technische ondersteuning, bedienend personeel... Als je Catering met Passie inzet voor jouw evenement kan je je helemaal op jouw gasten storten.

 

"Partner voor de complete organisatie van uw evenement"

 

Totale ontzorging van jouw evenement

Als je de organisatie van jouw evenement overlaat aan een professional weet je zeker dat alles klopt. Culinaire aspecten worden passend gecombineerd met entourage, aankleding, meubilair en zelfs met entertainment.

 

Creativiteit is ons visitekaartje

Catering met Passie is een partycateraar en event-organisator die zich inleeft in de wensen van haar opdrachtgevers. Je hebt een doel met jouw evenement en wij sluiten daar graag bij aan. Van onze organisatie, onze koks en al ons personeel mag je net dat beetje extra verwachten.

 

 

Meer informatie over de organisatie van jouw event? 

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen in evenementen organisatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Bel 0342-234 690 of mail naar info@cateringmetpassie.nl. Wij helpen je graag! Tot snel?

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan