Evenementen catering

Catering met Passie is een veelgevraagd partner voor de meest uiteenlopende evenementen. Onze kwaliteit wordt tijdens evenementen gecombineerd met attentie en snelle bediening en een sfeervolle entourage. We helpen u graag met een creatief en doordacht plan voor de catering van uw evenement.

 

Staat u voor de opgave van de organisatie van een groot publieksevenement? Catering met passie neemt de zorgen rondom catering graag helemaal uit handen. 

 

Evenementen catering
met grote zorg en aandacht

 

EVENEMENTEN CATERING OP NIVEAU

In zee gaan met Catering met Passie betekent dat u partnert met een cateraar van niveau. We zetten graag een stapje extra om de bezoekers van uw evenement helemaal in de watten te leggen. Door creatief te zijn sluiten we graag aan bij het doel dat u voor ogen heeft.

 

EVENEMENTEN CATERING EN MEER

Catering met Passie zorgt niet alleen voor de culinaire invulling van uw evenement. We zetten onze expertise ook graag in voor de verdere aankleding van uw evenement. Dat kan met meubilair, decoratie en entertainment. Ons motto daarbij is dat alles mogelijk is.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan