Evenementen catering

Sta je voor de opgave van de organisatie van een groot publieksevenement? Bij evenementen catering gaat het vaak om een groot publiek. Catering met Passie neemt de zorgen rondom catering graag helemaal uit handen. Wij ontzorgen je graag, zodat je de hele dag kan genieten.

 

"Evenementen catering met grote zorg en aandacht"

 

Meest uiteenlopende evenementen

Catering met Passie is een veelgevraagd partner voor de meest uiteenlopende evenementen. Onze kwaliteit wordt tijdens evenementen gecombineerd met attentie en snelle bediening en een sfeervolle entourage. We helpen je graag met een creatief en doordacht plan voor de catering op maat van jouw evenement.

 

Evenementen catering op niveau

In zee gaan met Catering met Passie betekent dat je een partner hebt met een cateraar van hoog niveau. We zetten graag een stapje extra om de bezoekers van je evenement helemaal in de watten te leggen. Door creatief te zijn, sluiten we graag aan bij het doel dat je voor ogen hebt.

Wij zorgen voor catering volgens een hoog kwaliteits- en presentatieniveau. Onze creativiteit zie je terug in de kwaliteit van het eten. Heerlijke smaken komen samen in een presentatie die perfect past in de stijl van jouw event.


Nieuwjaarsreceptie ondernemersverenigingen BIK en JOS

Dat geen event voor ons te gek is, laten we graag zien met de nieuwjaarsreceptie van de ondernemersverenigingen BIK en JOS. Met als thema 'Samenwerken brengt kleur' zorgden we dat een heerlijk 4-gangen diner kleur gaf in de mooie witte tent. Met de goed geklede mannen in pak was het gegarandeerd een topavond!

 

Catering BIK en JOS

 

Evenementen catering en meer

Wij zorgen niet alleen voor de culinaire invulling van je evenement. We zetten onze expertise ook graag in voor de verdere aankleding van het evenement. Dat kan met meubilair, decoratie en entertainment. Ons motto daarbij is dat alles mogelijk is.


Hierdoor ontstaat er een passende en unieke uitstraling voor ieder evenement. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij allerlei soorten evenementen perfect aankleden. Wij zorgen indien gewenst voor complete catering in stijl.

 

Interesse in evenementen catering?

Wij helpen je graag met de catering van je evenement. Heb je interesse of wens je persoonlijk advies te ontvangen? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan