Partycatering

Partycatering van niveau. Dat is Catering met Passie ten voeten uit. Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege de combinatie van kwaliteit en creativiteit. Onze private dinners, walking dinners, buffetten en exclusieve hapjes bereiden wij in een keuken die zich kan meten met de beste restaurants.


Ben je op zoek naar partycatering op topniveau? Dan maken we graag nader kennis met je om alle wensen door te spreken en een bijpassend plan op te stellen.


Partycatering op maat

Partycatering in elke stijl, smaak en verschijning. Wij gaan altijd op zoek naar het ultieme culinaire gevoel op jouw bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum, bruiloft of congres. Jouw gasten verdienen het allerbeste en dat zien ze terug in de catering.

Bij catering op maat weten wij precies wat er gevraagd wordt. In overleg zorgen we ervoor dat de catering perfect aansluit op al jouw wensen. Dankzij onze ervaring kunnen wij je ook altijd adviseren om er een geslaagd feest van te maken.


Luxe en exclusieve partycatering

Catering met Passie staat voor luxe en exclusieve partycatering. Dit niveau bereiken we samen met topkoks die zich laten inspireren door de rijke gevarieerde keuken. Daarnaast dragen we zorg voor een uiterst verzorgde aankleding, bediening en entourage.

Geniet van luxe catering in stijl. Profiteer van een enorme variatie aan mogelijkheden. Of het hierbij gaat om een walking dinner, een proeverij of een thema-avond; wij regelen het.


Opening autoshowroom A. van Rijswijk

Voor ruim 300 genodigden verzorgden wij het meubilair en de catering tijdens de opening van de autoshowroom van A. van Rijswijk. De gasten konden genieten van een hapje, drankje en een lekker extraatje bij onze Charcuteriebar. Een zeer geslaagd event!

 

Van Rijswijk catering


Catering voor particulieren

Wij verlenen onze cateringdienst ook aan particulieren. Een plank vol exclusieve hapjes, een buffet of toch een compleet uitgeserveerd diner? Alles is mogelijk, een verrassend resultaat is een zekerheid.


Meer informatie over onze catering diensten

Heb je interesse in onze catering diensten en zou je graag meer informatie of persoonlijk advies willen ontvangen? Neem dan contact met ons per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan