Partycatering

Partycatering van niveau. Dat is Catering met Passie ten voeten uit. Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege de combinatie van kwaliteit en creativiteit. Onze private dinners, walking dinners, buffetten en exclusieve hapjes worden bereid in een sterrenkeuken die zich kan meten met de beste restaurants.

 

Bent u op zoek naar partycatering op sterrenniveau? Dan maken we graag nader kennis met u om uw wensen door te spreken en een plan te maken dat past.

 

Partycatering die zich meet
met de beste restaurants

 

PARTYCATERING OP MAAT

Partycatering in elke stijl, smaak en verschijning. Catering met Passie gaat altijd op zoek naar het ultieme culinaire gevoel op uw bedrijfsfeest, personeelsfeest, jubileum, bruiloft of congres. Uw gasten verdienen het allerbeste en dat zien ze terug in de catering.

 

LUXE EN EXCLUSIEVE PARTYCATERING

Catering met Passie staat voor luxe en exclusieve partycatering. Dit niveau bereiken we samen met de beste sterrenkoks die zich laten inspireren door de rijke gevarieerde Europese keuken. Daarnaast dragen we zorg voor een uiterst verzorgde aankleding, bediening en entourage.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan