Centraal Museum

Zoekt u naar een geschikte evenementenlocatie in het hart van Utrecht voor een zakelijk of particulier evenement? Het Centraal Museum is gevestigd in het voormalige Agnietenklooster, gesticht in 1420. Met de moderne Tuinzaal, de grote, besloten museumtuin, de karakteristieke Nicolaïkerk en het kunstzinnige Auditorium, biedt het Centraal Museum naast een imposante kunstcollectie ook een fantastische locatie voor elke ontvangst, bijeenkomst of vergadering.

 

Zakelijk

Het Centraal Museum beschikt over verschillende zalen, passend voor ieder soort evenement. De Tuinzaal bestaat uit een benedenruimte voor 150 personen, een bovenruimte voor 100 personen, een boardroom voor 12 personen en een groot terras. De Tuinzaal is multifunctioneel in te zetten. In de zomermaanden kunt u ook terecht in de ruime en besloten museumtuin.
Voor grote bijeenkomsten, tot 600 personen, kan er worden samengewerkt met de naastgelegen Nicolaïkerk.

Wij denken graag met u mee over de creatieve invulling van uw vergader- en congresarrangementen. Wilt u uw gasten kennis laten maken met de verschillende tentoonstellingen, bijvoorbeeld door middel van een rondleiding of lezing? Een workshop in de museale werkplaats? We bespreken graag gezamenlijk de wensen en mogelijkheden.

 

Particulier

Ook voor particuliere evenementen biedt het Centraal Museum een prachtige locatie. Bruiloften, bijeenkomsten of partijen vinden een unieke setting in het museum. Graag gaan we met u in gesprek om uw evenement naar uw wensen in te vullen. Uw dag kan geheel op maat gemaakt worden.  

 

Mogelijkheden

Het Centraal Museum biedt een unieke combinatie: het monumentale museum met de moderne en overzichtelijke Tuinzaal, aangevuld door de ruime, besloten museumtuin in het hart van Utrecht. Voor grotere evenementen kunt u terecht in de bijzondere Nicolaïkerk. Qua catering heeft u tevens een breed aanbod: catering is in alle zalen mogelijk en kan uitlopen van ontbijt tot lunch, van walking dinners tot uitgeserveerde hapjes en van een gezellige barbecue in de besloten tuin tot sfeervolle live-cooking. 

 

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan