Landgoed Land van Belofte

Omstreeks 1660 is het landhuis gebouwd in opdracht van een vermogende koopman en deed achtereenvolgens dienst als boerderij, buitenverblijf en jachthuis. Het landhuis met de parkachtige omgeving en de boomgaard is een juweel in de gemeente Moerkapelle en ver daarbuiten.

 

Hier te midden van dit verstedelijkte gebied, vindt u een onverwachte oase van groen en rust.

Zakelijk

Land van Belofte is een intieme omgeving voor zakelijke meetings. Het landelijke karakter maakt de locatie geschikt voor inspirerende brainstorms, kick-offs, productpresentaties en vergaderingen. 
Het landhuis heeft de beschikking over een authentieke herenkamer, geschikt voor bijeenkomsten tot 15 personen. Ook is het mogelijk om een receptie of diner te houden.
Voor de zakelijke markt kan de eerste etage worden gebruikt voor seminars of workshops.

Een bedrijfsfeest op Land van Belofte betekent genieten in het groen. Het landhuis is in alle jaargetijden beschikbaar om een evenement voor relaties of personeel te laten plaatsvinden. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

 

Particulier

Voor onder meer besloten familiefeesten, lunches en diners, recepties, verenigingsbijeenkomsten
en jubilea biedt het Land van Belofte, afhankelijk van uw groepsgrootte, de keuze uit verschillende vertrekken. Het sfeervolle karakter en de aangename uitstraling van het Land van Belofte zorgen ervoor dat uw dag er een wordt om nooit te vergeten. 


Mogelijkheden

Qua catering is er veel mogelijk. Stijlvolle dinners, smaakvolle lunches, sfeervolle BBQ's etc. Maar een echt pluspunt is een live cooking temidden van een prachtige tuin. Mooie gedekte tafels midden tussen de bomen, planten en bloemen, waar ter plaatse één van onze chefs de heerlijkste gerechten voor u klaarmaakt.

Bij mooi weer is het zelfs mogelijk om elkaar midden in de tuin of boomgaard het jawoord te geven!

 

 

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan