Meeting District Nieuwegein

Meeting District is de ideale locatie voor uw zakelijke en feestelijke evenementen als u op zoek bent naar vergaderruimtes, conferentiezaal, feestzaal of trouwzaal.
De zalen zijn stuk voor stuk bijzonder en hebben elk een eigen thema. Meeting District is zeer centraal gelegen en heeft een uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Onze bezoekers kunnen gratis parkeren. Meeting District is kleinschaliger dan vele andere locaties en geschikt voor groepen van 12 tot 1.200 personen.

 

Zakelijk

Bij Meeting District kunnen kleinere en grotere gezelschappen prima vergaderen. Er zijn zes mooie zalen van verschillende afmetingen voor trainingen, break-out sessies en/of vergaderingen. Iedere vergaderzaal heeft een eigen originele uitstraling.

De vergaderzalen zijn uitgerust met moderne technische benodigdheden, zoals een beamer, wifi en versterkt geluid.

 

Met de multifunctionele congreszalen en door de kleinschalige opzet is het congres centrum een uitstekende locatie voor congressen met plenaire sessies en break-out momenten voor 100 tot 550 personen. In de BigRoom is er geen vaste congresopstelling.

Ook voor feestelijke evenementen zoals een receptie of personeelsfeest kunt u prima terecht bij Meeting District.

 

Particulier

De flexibele opzet van de feestzalen zorgt ervoor dat precies het juiste formaat zaal ingezet kan worden voor bruiloften en feesten. U kunt hier dus terecht voor kleine, grote of zelfs gescheiden groepen. Afhankelijk van uw wensen, de grootte en aard van uw feest, is er altijd een passende zaal voor bij Meeting District. Ook beschikt MeetingDistrict over een groot buitenterrein dat u helemaal naar eigen wens kunt inrichten voor bijvoorbeeld een gezellige barbecue, een sportieve middag of een trouwceremonie.

 

Mogelijkheden

Meeting District is ontzettend allround. Vergaderingen, diner, lunch en recepties tot strakke diners en knallende feestavonden. 

 

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan