S76

Bent u op zoek naar een passende evenementenlocatie in West-Brabant voor uw (bedrijfs)event of feest? Met een interieur dat doet denken aan metropolen als New York en Tokyo, biedt Studio76 een modern decor voor uw events en feesten. Met het Grand Café, de Panoramazaal of de Grote Zaal, beschikt u over een passende ruimte met een eigen karakter.
 
Zakelijk
Studio76 biedt een modern en eigenzinnig decor voor zakelijke events in West-Brabant. Met het Grand Café, de Panoramazaal of de Grote Zaal, beschikt u over een passende ruimte met een eigen karakter.
Door ruimtes te combineren ontstaan mogelijkheden die u elders niet snel vindt. Zo kan een multi-mediale presentatie in de Panoramazaal overgaan in een ontspannen borrel in het Grand-Café. Zo kan het bedrijfsfeest in de Grote Zaal volop spetteren, terwijl er in een loungeroom plaats is voor een goed gesprek
 
Particulier
Gezellig borrelen in het Grand Café, sjiek dineren in de Panoramazaal of volop feesten in de Grote Zaal… het kan allemaal bij Studio76. Hier kiest u uit drie ruimtes met een geheel eigen karakter, die we volledig naar wens kunnen aankleden. Zo boekt u de locatie die helemaal past bij uw feest!
En natuurlijk kunt u ruimtes combineren. Zo ontstaan zo mogelijkheden die u elders niet snel zult vinden. Een diner én een borrel? Hier stapt u van een stijlvolle dinerkamer direct naar een gezellig café. Een knallend bruiloftsfeest én een plek waar de ooms en tantes rustig kunnen praten? Bij Studio76 is dit geen enkel probleem!
 
Mogelijkheden
S76 is uitermate geschikt voor trendy Walking Dinners of hippe recepties. Maar ook voor een sit-down dinner kunt u hier goed terecht. Daarnaast is alles in de locatie aanwezig om van uw avond een spetterend feest te maken!
 
Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan