Schaffelaar Theater

Het Schaffelaartheater  is een sfeervolle locatie in het midden van het land en biedt ruimte voor 50 tot 700 gasten. Het Schaffelaartheater is uitstekend geschikt voor zakelijke evenementen als presentaties, congressen,vergaderingen en evenementen.  


Het Schaffelaartheater beschikt over twee prachtige theaterzalen en een sfeervolle Fonds 1845 foyer en bovenfoyer. 

 

De grootte van de theaterzalen en de goede voorzieningen op het gebied van licht- geluid- en podiumtechniek en de sfeervolle foyer, maken het theater tot een eigentijdse evenementenlocatie.
Door de centrale ligging is het Schaffelaartheater gemakkelijk te bereiken. Het theater beschikt over voldoende parkeergelegenheid om uw gasten een onbezorgd verblijf te geven.

 

Zakelijk

Het Schaffelaar Theater heeft alles in huis voor een geslaagde vergadering, symposium, seminar of presentatie. Het theater beschikt over een grote zaal met 578 zitplaatsen. De kleine zaal is voorzien van een uitschuifbare tribune voor ruim 200 personen en heeft een oppervlakte van 350 m2. Daarnaast is er nog de ruime en sfeervolle foyer en zijn er verschillende subruimtes

 

Particulier

De locatie is ook erg geschikt voor bruiloften en andere privé feesten. Hiervoor kunnen de foyer(s) en de kleine zaal goed gebruikt worden. Deze zijn naar eigen smaak in te richten, maar u kunt ook gebruik maken van het aanwezige meubilair

 

Mogelijkheden

Qua catering is er veel mogelijk. Stijlvolle dinners, smaakvolle lunches, sfeervolle borrels etc. Maar een echt pluspunt is een diner of feestavond  midden op het podium! Een mooie gedekte tafel op het podium met als decor een mooi uitgelichte theater zaal! 

 

Klik op de afbeelding voor meer inspiratie

 

 

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan