Over ons

Bent u op zoek naar een partycateraar die net dat stapje extra zet? Catering met Passie beschikt over een exclusieve keuken waarin creativiteit en passie hand in hand gaan. Een keuken ook waarin elk gezelschap exclusieve aandacht krijgt.

 

Catering met Passie werkt nauw samen met toprestaurant De Oranjerie in Barneveld. Dat zegt niet alleen iets over de kwaliteit, maar ook over ons ambitieniveau.

 

We zijn ambitieus en gaan
altijd voor excellente smaak

 

Cateraar met ervaring

Het team van Catering met Passie staat onder leiding van Rick Rijssemus die zijn sporen verdiend heeft in de horeca en in de evenementencatering. Daarnaast weet hij als partymanager wat er nodig is voor een feestelijke gelegenheid die naadloos aansluit bij de wensen van de klant. ,,Of het nu gaat om een private dinner of een grote cateringopdracht voor een congres, we gaan altijd voor catering op maat’’, aldus Rijssemus.

 

SAMENWERKING MET TOPRESTAURANT

Catering met Passie heeft ervoor gekozen om samen te werken met Restaurant De Oranjerie. De keuken van chef-kok/eigenaar Erik Hendriksen staat garant voor kwaliteit. Er wordt gewerkt met dagverse seizoensproducten, veelal geleverd door (kleine) leveranciers uit de omgeving. Restaurant De Oranjerie, een unieke locatie  gelegen op landgoed De Schaffelaar in Barneveld. Vermeld in Lekker 2013, dé restaurantgids van Nederland met de 500 beste restaurants.


Neem snel contact op voor een advies over uw evenement.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan