Over ons

Persoonlijke catering is een vak dat wij verstaan. Wij streven ernaar om u en uw gasten te verrassen met topkwaliteit, de lekkerste hapjes en een verrassend diner. Catering met Passie beschikt over een exclusieve keuken waarin creativiteit en passie hand in hand gaan. Een keuken ook waarin elk gezelschap exclusieve aandacht krijgt.

  

"We zijn ambitieus en gaan altijd voor excellente smaak"

 

Catering op maat

Catering verzorgen is een feest op zich. Maar wij zijn niet vergeten dat het jouw feest is. Daarom is 'catering op maat' geen loze kreet. Je krijgt wat je wilt. Wat jou past. Waar jij het goede gevoel bij krijgt. 

 

Dat maken we waar in onze kwaliteit, maar ook in het gevoel er omheen.Op maat betekent namelijk dat je compleet bediend wordt in de stijl en beleving van het moment. Het is jouw dag en dat proef je aan alles! 

 

Cateraar met ervaring

Onder leiding van Rick Rijssemus maakt het team van Catering met Passie ieder feest tot een succes. Door de jarenlange ervaring in de horeca en evenementencatering weet hij precies wat er nodig is voor een feestelijke gelegenheid die naadloos aansluit bij de wensen van de klant. 

 

,,Of het nu gaat om een private dinner of een grote cateringopdracht voor een congres, we gaan altijd voor catering op maat’’, aldus Rijssemus.


Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem snel contact op voor een advies over jouw evenement. 

  

 

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan