Particulier

Persoonlijke catering is een vak dat wij verstaan. U en uw gasten verrassen met topkwaliteit, de lekkerste hapjes en een verrassend diner. Gaat u in zee met Catering met Passie dan bent u verzekerd van exclusiviteit en een zeer persoonlijke aanpak. Durft u het aan? Wij wel.

 

Van een doos vol exclusieve hapjes tot een buffet, een compleet diner of een live cooking event. Bij u aan huis. In uw eigen persoonlijke sfeer. Zegt u maar wat past. Wij gaan u sowieso verrassen.

 

Persoonlijke catering: culinaire
verwennerij in privésfeer


PERSOONLIJKE AANDACHT

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, een private dinner of een jubileum. Catering met Passie combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten. Exact op uw maat. In uw eigen huiselijke omgeving of op locatie.

 

DE KOK BIJ U IN DE KEUKEN

Waar voelt u zich beter thuis dan in uw eigen leefomgeving? Onze topkoks komen graag langs om uw relaties en vrienden te verrassen met een private dinner zoals ze dat nog nooit eerder beleefd hebben. Voor kleine gezelschappen, maar ook voor de grotere groep. 

 

Referenties

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan