Particulier

Van een plank vol exclusieve hapjes tot een buffet, tot een shared diner of een feestavond. Bij ons is het allemaal mogelijk, we verzorgen dit met plezier bij jou thuis in persoonlijke sferen.  


Persoonlijke catering aan huis

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, private dinning of een jubileum. Catering met Passie combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten. In jouw eigen huiselijke omgeving of op een door jouw gekozen locatie.

 

Verjaardag of jubileum

Door Catering met Passie het werk te laten doen, verwen je je gasten ook nog eens op en top. Met een prachtige schaal met hapjes, een authentiek buffet of een verrassende shared dinner!

Het is jouw feestje, letterlijk en figuurlijk. Catering met Passie faciliteert precies zoals jij het wil. Eventueel ook met bediening. Uiteraard kunnen wij het aanbod aanpassen naar jouw wens.

 

Klik op de foto's voor meer inspiratie

inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie

 

 

 

Catering met Passie bij jou thuis?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor catering aan huis? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)342 234 690. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan