Particulier

Catering aan huis is een vak dat wij verstaan. Jou en jouw gasten verrassen met topkwaliteit, de lekkerste hapjes en een verrassend dinner. Ga je in zee met Catering met Passie, dan ben je verzekerd van exclusiviteit en een zeer persoonlijke aanpak. Durf jij het aan? Wij wel.

Van een plank vol exclusieve hapjes tot een buffet, een compleet diner of een live cooking event. Bij jou aan huis. In uw eigen persoonlijke sfeer. Zeg jij maar wat past. Wij gaan je sowieso verrassen.

‘’Persoonlijke catering: culinaire verwennerij in privésfeer’’


Persoonlijke catering aan huis

Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardag, private dinning of een jubileum. Catering met Passie combineert persoonlijke aandacht met culinaire hoogtepunten. Exact op jouw maat. In jouw eigen huiselijke omgeving of op locatie.

Door de catering uit handen te geven ervaar je gemak, gemak dient de mens. Door catering thuis te laten bezorgen, kun je jezelf volledig focussen op de andere aspecten van een goed feest. Bijvoorbeeld de juiste muziek of versiering, geheel in stijl van het feest.

 

Een topkok aan huis

Waar voel je je meer thuis dan in je eigen leefomgeving? Onze topkoks komen graag langs om je relaties en vrienden te verrassen met een private dinner zoals ze dat nog nooit eerder beleefd hebben. Voor kleine gezelschappen, maar ook voor de grotere groep.

Wij bieden meerdere live cooking mogelijkheden aan. Bij live cooking zal een topkok ter plaatse komen om de producten vers voor jou en jouw gasten te bereiden.


Catering met Passie bij jou thuis?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor catering aan huis? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan