Bruiloft

Jouw bruiloft moet een feest worden dat niemand vergeet. Bij een exclusieve locatie hoort exclusieve bruiloft catering die alle verwachtingen overtreft. Catering met Passie begeeft zich in het hoogste segment van kwaliteit en verrast je graag met een voorstel waarin alleen het beste goed genoeg is.

Exclusieve catering voor jouw bruiloft. Dat is waar Catering met Passie voor staat. Romantiek die hand in hand gaat met culinaire kwaliteit. Wij hebben vele bruiloften met succes verzorgd. Wij organiseren de catering tot in de puntjes, zodat je onbezorgd kunt genieten van de bruiloft.

‘’Bij de dag van je leven hoort verbluffende kwaliteit’’

 

Met jouw wensen en onze kennis van de nieuwste trends zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Van servies en bestek tot diner en feest: wij regelen alles in de stijl die je wenst. zodat jij je écht nergens zorgen over hoeft te maken. Met de bruiloft catering ben je dus in één keer klaar.

 

Een bruiloft die je bijblijft

De lekkerste hapjes, op en top gastvrijheid, de mooiste wijnen en champagnes. Op een bruiloft wens je iets anders dan een borrelhapje en iets te drinken. Wij bezorgen een aanbod van exclusieve hapjes die bij zullen dragen aan het succes van de bruiloft. Jouw feest wordt een dag die nooit meer vergeten wordt.

 

Catering op een bruiloft is meer dan exclusief eten en drinken. De perfecte aankleding zorgt voor een perfect eindresultaat. En daar werken de koks en medewerkers van Catering met Passie heel graag aan mee.


Een bijzondere dag

Bij een bijzondere dag hoort bijzondere catering. Catering die er rekening mee houdt dat jij en jouw gasten de hele dag door echt verwend worden. Daarom stemmen we elk culinair moment van de dag zorgvuldig op elkaar af. Wij kunnen een compleet idee voor u samenstellen, waarin wij al jouw wensen zullen vervullen.

 

Wij bieden daarnaast verschillende soorten catering aan. Hierdoor kun je vast nadenken over welke mogelijkheden er allemaal zijn. Daarnaast is niks ons te gek en gaan wij geen uitdaging uit de weg.

 

Laat je verrassen met onze ideeën over bruiloft catering

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bruiloft catering? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)6 15 82 95 80. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via onze contactpagina.

 

Referentie Erik & Renee

Referentie Rob & Claudia

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan