Bruiloft

Uw bruiloft moet een feest worden dat niemand vergeet. Bij een exclusieve locatie hoort een exclusieve catering die alle verwachtingen overtreft. Catering met Passie begeeft zich in het hoogste segment van kwaliteit en verrast u graag met een voorstel waarin alleen het beste goed genoeg is.

 

Exclusieve catering voor uw bruiloft. Dat is waar Catering met Passie voor staat. Romantiek die hand in hand gaat met verbluffende culinaire kwaliteit.

 

Bij de dag van uw leven
hoort verbluffende kwaliteit


EEN BRUILOFT DIE JE BIJBLIJFT

De lekkerste hapjes, op en top gastvrijheid, de mooiste wijnen en champagnes. Uw feest wordt een dag die nooit meer vergeten wordt. En daar werken de koks en medewerkers van Catering met Passie heel graag aan mee.

 

EEN BIJZONDERE DAG

Bij een bijzondere dag hoort bijzondere catering. Catering die er rekening mee houdt dat u en uw gasten de hele dag door echt verwend worden. Daarom stemmen we elk culinair moment van de dag zorgvuldig op elkaar af.
 
Laat u verrassen met onze ideeën over exclusieve bruiloft catering: 0615829580.

 

Referentie Erik & Renee

Referentie Rob & Claudia

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan