Jubileum

Een jubileum vieren? Catering met Passie is een specialist in verwennerij. De jubilaris in de watten leggen is een kunst op zich. Maar ook uw gasten zullen dit heerlijke feestje niet snel vergeten. Onze passie is om uw jubileumfeest tot een compleet culinair succes te maken,

 

Een jubileum kracht bijzetten doe je met een leuk buffet, een verrassende lunch, high tea, private dinner of een walking dinner. Verras uw gasten met de creativiteit van Catering met Passie.

 

Een jubileum luistert u op
met onze heerlijke creativiteit


JUBILEUM? DOE EENS WAT ANDERS

Soms is het goed om een jubileumfeestje keurig binnen de lijntje te houden. Maar Catering met Passie denkt ook graag met u mee voor een creatief en culinair hoogstaande party die zich duidelijk onderscheidt van het normale.

 

EEN ORIGINEEL JUBILEUMBUFFET

Bent u bekend met de verrassende buffetten van Catering met Passie? Uitermate geschikt voor een jubileumfeest van niveau. Of u nu kiest voor Spaans, Italiaans, een high tea, live cooking of een sfeervolle barbecue met green-eggs; wij zorgen voor culinaire verrassingen die bijblijven!

 

Bel snel voor een afspraak voor uw jubileumfeest.

 

Referentie 25-jarig huwelijksfeest Barneveld

Refenrentie 25-jarig huwelijksfeest Hilversum

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan