Private Dining

Private dining is een verwennerij van de bovenste plank. Met private dining kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes bij je thuis of op locatie. Onze topkoks komen bij je in de keuken voor een private dining party die jouw gasten niet snel zullen vergeten.

 

Uiteraard is het jouw feestje, dus willen wij ook dat het allemaal volledig naar jouw wens is. Natuurlijk mag je dit culinaire kunstje ook volledig aan ons overlaten. Wij zullen hierbij een voorstel voor je maken, waarbij we je alle ruimte zullen geven voor eventuele toevoegingen of aanpassingen.


Onze top-chef bij u thuis

Onze Top-chef voelt zich altijd direct thuis in een vreemde keuken. Hij is altijd klaar om culinaire topprestaties te leveren, hierbij maakt het niet uit of hij op locatie of bij je thuis is. Doordat je een top-chef in huis haalt, kun je hem ook altijd vertellen waar je van houdt. Ook kun je verrast worden door de nieuwste inzichten, de leukste en lekkerste gerechten en uiteraard de beste wijnen. Een private dining is een feest zoals een feest bedoeld is en dat volledig op jouw eigen manier. Om alvast een idee te krijgen kun je denken aan tapas, een barbecue of een heerlijke proeverij.


Private dining: daar steek je wat van op

Private dining is meer dan alleen culinair genieten. Naast dat onze topchef bij jou thuis of op locatie komt om eten te bereiden, staat hij altijd open voor vragen. De chef vindt het fantastisch om zijn kennis en kunde te delen. Onze chef neemt jouw gezelschap graag mee op een culinaire reis.


Meer informatie over private dining?

Wil je graag meer informatie hebben over private dining? Wij beantwoorden graag al jouw vragen en luisteren uiteraard naar al jouw wensen. Bel ons via +31(0)6 15 82 95 80 of neem contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan