Verjaardag

Heerlijk om op uw verjaardgsfeest geen omkijken te hebben naar de catering. Maar dat niet alleen. Door Catering met Passie het werk te laten doen verwent u uw gasten ook nog eens op en top. Met een prachtige schaal met hapjes, een authentiek buffet of een verrassend walking dinner!

 

Een verjaardag is úw feestje. Letterlijk en figuurlijk. Catering met Passie faciliteert precies zoals u het wilt. Zelfs de bediening kan geregeld worden.

 

Een feestje voor uw gasten,
maar zeker ook voor u


CATERING VOOR VERJAARDAGSFEEST

Catering voor uw verjaardagsfeest verzorgen we met dezelfde passie als voor welk feest dan ook. Misschien wat kleinschaliger, maar wat u altijd kunt blijven verwachten is culinaire topkwaliteit en verrassing. Want verjaardagen waar de hapjes elk jaar hetzelfde zijn, die zijn er al genoeg.

 

ONZE HAPJES, UW VERJAARDAG

Natuurlijk stemmen we het diner of de hapjes voor uw verjaardag nauwgezet met u af. Bent u op zoek naar een verrassingseffect? Of serveert u liever op een vertrouwde manier? Catering met Passie zorgt voor passende catering bij u thuis of elders op de locatie waar u met uw vrienden en familie uw verjaardag viert.

 

Op zoek naar een cateraar voor uw verjaardag? Bel ons.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan