Verjaardag

Hoera, gefeliciteerd! Er is er één jarig en dat moet gevierd worden! Bij de catering voor een verjaardag is het uiteraard heerlijk om geen omkijken te hebben naar de catering. Maar dat is niet het enige dat wij aanbieden. Door Catering met Passie het werk te laten doen, verwen je je gasten ook nog eens op en top. Met een prachtige schaal met hapjes, een authentiek buffet of een verrassende walking dinner!

 

Een verjaardag is jouw feestje. Letterlijk en figuurlijk. Catering met Passie faciliteert precies zoals jij het wil. Eventueel ook met bediening. Uiteraard kunnen wij het aanbod aanpassen naar jouw wens.

 

Op deze manier is het een feestje voor je gasten, maar zeker ook voor jezelf.

 

Catering voor verjaardagsfeest

Catering voor een verjaardagsfeest verzorgen we met dezelfde passie als voor welk feest dan ook. Misschien wat kleinschaliger, maar wat je altijd kunt blijven verwachten, is culinaire topkwaliteit en een verrast gevoel. Want verjaardagen waar de hapjes elk jaar hetzelfde zijn, die zijn er al genoeg.

 

Door te kiezen voor Catering met Passie, zullen de monden van je gasten open vallen. Dankzij culinaire topkwaliteit in combinatie met de juiste presentatie zullen wij dit effect bereiken. Wat is er daarnaast lekkerder dan geen vieze vaat na het feest?


Natuurlijk stemmen we het diner of de hapjes voor de verjaardag nauwgezet met je af. Ben je op zoek naar een verrassingseffect? Of serveer je liever op een vertrouwde manier? Catering met Passie zorgt voor passende catering bij je thuis of elders op de locatie waar je met jouw vrienden en familie je verjaardag viert.

 

Contact met Catering met Passie

Voor contact met ons, zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kun je ons altijd bereiken via een mail naar info@cateringmetpassie.nl. Je kan ons ook altijd bellen via +31 (0)6 15 82 95 80. Je kan ook direct een offerte aanvragen via onze contactpagina, op deze manier kom je er direct achter wat de prijs zal zijn.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan