Opening nieuw pand Ten Kate Huizinga

Datum: 3 oktober 2013

 

Aanleiding: Opening nieuw bedrijfspand, bedrijfsfeest

 

Soort catering: Evenement organisatie

3 oktober nodigde Ten Kate Huizinga zijn klanten uit om bij de officiële opening van het nieuwe pand in Ede aanwezig te zijn. Een prachtig pand dat een mooie opening verdiende.

Voor de ontvangst van de gasten hadden wij een grote tent neergezet met daarbij het nodige aan decoratie om alles leuk aan te kleden.

 

 

De 150 gasten werden ontvangen met een kop koffie en een feestelijke petit - four. Waarna er vervolgens kort enkele woorden door verschillende mensen werden gesproken.

 

 

Vervolgens was het tijd voor de openingshandeling. Ten Kate legde spreekwoordelijk de rode loper voor zijn klanten uit. Drie gegadigden mochten de rode loper uitrollen richting het pand. Op dat moment startte ook de muziek en en kwam er een violiste uit het pand gelopen, over de rode loper. Zij speelde mee op de maat van de muziek. Een sfeervol moment!

 

 

Vervolgens was het tijd voor een gezellige receptie/borrel, waarbij wij uiteraard de inwendige mens goed voorzien hebben van de nodige lekkernijen.

 

 

Als spectaculair hoogtepunt werd er een helicoptervlucht verloot onder de aanwezigen. Hiermee kwam er een einde aan een leuke en mooie dag.

 

 

Reactie Ten Kate Huizinga

Dank voor de goede samenwerking en inzet! Wij vonden het top om de opening samen met jullie te orgniseren en jullie hebben jullie naam zeker eer aan gedaan.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan