Soorten Catering

Catering met Passie is een exclusieve cateraar die u met tal van soorten catering kan verrassen. In onze keuken bereiden we exclusieve lunches, diners, hapjes, proeverijen en buffetten die we geheel op maat kunnen aanbieden.

 

Bent u op zoek naar een partij die thuis is in elke vorm van exclusieve catering? Onze adviseurs staan graag voor u klaar met een vakkundig advies over catering die naadloos aansluit op uw evenement.

 

Catering met Passie is thuis
in alle soorten catering

 

CATERING VOOR ELK EVENEMENT

Catering voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een intiem private dinner of een groots opgezette relatiedag met duizenden gasten, Catering met Passie heeft expertise in elke vorm van catering die u kunt bedenken. We staan bekend om onze kwaliteit, maar zeker ook om ons gevoel voor creativiteit en aankleding. Onze mensen zetten graag een stapje extra als het om excellentie gaat.

 

WELKE SOORTEN CATERING?

Van Catering met Passie kunt u variatie verwachten in aanbod. Als veelzijdige partycateraar hebben we alles in huis om tal van soorten catering te kunnen aanbieden. Buffetten, tapas, lunches, diners, live cooking, proeverij of barbecue… Onze koks weten van elke gelegenheid een culinair feestje te maken. Neem snel contact op met Catering met Passie.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan