Soorten Catering

Catering met Passie is een exclusieve cateraar die je met tal van soorten catering kan verrassen. In onze keuken bereiden we exclusieve lunches, diners, hapjes, proeverijen en buffetten die we geheel op maat kunnen aanbieden.

 

Ben je op zoek naar een partij die thuis is in elke vorm van exclusieve catering? Onze adviseurs staan graag voor je klaar met vakkundig advies over catering die naadloos aansluit op jouw evenement.

 

‘’Catering met Passie is thuis in alle soorten catering’’


Catering voor elk evenement

Catering voor elke gelegenheid en elk evenement. Of het nu gaat om een intiem private dinner of een groots opgezette relatiedag met duizenden gasten, Catering met Passie heeft expertise in elke vorm van catering die u kunt bedenken. We staan bekend om onze kwaliteit, maar zeker ook om ons gevoel voor creativiteit en aankleding. Onze mensen zetten graag een stapje extra als het om excellentie gaat.

 

Wij hebben een enorme hoeveelheid ervaring op het gebied van catering voor evenementen. Grote, maar ook kleine evenementen. Door te zorgen voor de juiste catering, wordt het feest met zekerheid een succes. Aan de catering zal het in ieder geval niet liggen.


Welke soorten catering bieden wij?

Van Catering met Passie kun je variatie verwachten in het aanbod. Als veelzijdige partycateraar hebben we alles in huis om tal van soorten catering te kunnen aanbieden. Buffetten, tapas, lunches, diners, live cooking, proeverij of een barbecue… Onze koks weten van elke gelegenheid een culinair feestje te maken. Neem snel contact op met Catering met Passie.


Catering met Passie: voor alle soorten catering!

Wij zijn er voor alle soorten catering. Van barbecue catering tot aan een romantisch buffet. Bedenk het en wij voeren het uit. Voor vragen en advies kun je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cateringmetpassie.nl, ook kun je met ons bellen via +31 (0)6 15 82 95 80. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina. Op deze wijze ontvang je direct een overzicht van de prijsopgave.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze ideeën en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan