Barbecue

De geur van houtskool, geroosterd vlees en frisse salades. Bij een zomeravond hoort natuurlijk een barbecue. Catering met Passie zorgt voor barbecue catering die beslist anders is dan je gewend bent. Onze koks bereiden het vlees op de Green Egg, de Big Smoker of OFYR, zoals je het nog nooit eerder geproefd hebt. 


Wij hebben een compleet assortiment aan barbecue producten, waarin veel variatie aanwezig is. Je zal genieten van dagverse producten. Onze koks bereiden het eten, hierdoor kun je genieten van live cooking. Hier kunnen jij en je gasten wellicht ook wat inspiratie opdoen over de mogelijkheden van een barbecue.


Green Egg: verfijnde smaken

Onze koks werken erg graag met de Green Egg. Dit groene ei wat iets weg heeft van een oven en een barbecue. De Green Egg barbecues zorgen voor verfijnde smaken dankzij een langzaam garingsproces. Bij de Green Egg draait alles om kwaliteit en smaak.

De Green Egg is het buitenkooktoestel met de meeste opties om eten te bereiden. Van het lekkerste stukje biefstuk tot aan brood en pizza’s. Zelfs nagerechten zijn mogelijk met een Green Egg.

 

“Een zwoele zomeravond met een echte barbecue’’

 

Big Smoker: authentieke catering

Grillen en koken op een authentieke manier, dat doe je met de Big Smoker. Ideaal voor grote groepen, bedrijfsfeesten, verenigingen, festivals of bruiloften. Een ware eyecatcher op ieder feest! Met onze kennis weten wij precies welk vlees bij welke partij hoort, hoe we dit het beste kunnen serveren en welke drankjes goed in de smaak vallen. Unieke en op maat gemaakte catering. Speciaal voor jou.

 

OFYR bbq catering, iets voor jou?

De houtblokken knetteren op het vuur, terwijl het vlees aan het garen is. En jij? Jij kan genieten van jouw feest. De allernieuwste manier van koken en grillen is met de OFYR barbecue. De kegelvormige vuurschaal dient als één kookplaat, gezien deze meerdere kooktemperaturen heeft. Van vlees tot sauzen en salades: wij zorgen dat je niets tekort komt.

 

Live cooking barbecue catering

Onze koks laten je niet alleen met enkel de barbecue. Onze mooie vleesgerechten verdienen een koninklijke behandeling. Maar je kunt wel heerlijk meegenieten van een mooi staaltje live cooking.


Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan