Barbecue

De geur van houtskool, geroosterd vlees en frisse salades. Bij een zomeravond hoort natuurlijk een barbecue. Catering met Passie zorgt voor barbecue catering die beslist anders is dan u gewend bent. Onze koks zijn kunstenaars met de Green Egg en bereiden vlees zoals u het nog nooit eerder geproefd heeft.

 

Onze koks zweren bij de Green Egg. Deze ambachtelijke barbecues zorgen voor verfijnde smaken dankzij een langzaam garingsproces.

 

Een zwoele zomeravond
met een echte barbecue

 

LIVE COOKING BARBECUE

Onze koks laten u echt niet alleen met de barbecue. Onze mooie vleesgerechten verdienen een koninklijke behandeling. Maar u kunt wel heerlijk meegenieten van een mooi staaltje live cooking.

 

De koks van Catering met Passie marineren ter plekke en zijn ook handig genoeg om een complete entrecote voor uw ogen te bereiden. Met onze Green Eggs trekken de geuren van houtskool subtiel door het vlees heen. Barbecue zoals een barbecue bedoeld is.

 

Vraag naar onze mogelijkheden voor barbecue catering.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan