Buffet

Catering met Passie is catering met een luisterend oor. Uw wensen vullen we aan met onze creativiteit. Grote kans dat daar iets uit voortkomt dat u en uw gasten doeltreffend zal verrassen. onze cateringadvisieurs helpen u graag verder.

 

Bent u op zoek naar standaard? Dan bestaat de kans dat we u teleurstellen. De buffetten van Catering met Passie zijn niet alleen van uitzonderlijke kwaliteit, maar ook altijd zeer gevarieerd.

 

Onze buffetten zijn van
uitzonderlijke kwaliteit


TAL VAN SOORTEN BUFFETTEN

Catering met Passie zorgt voor verrassende buffetten in alle soorten en maten. Als u dat wilt worden ze bemenst met vriendelijk en toeschietelijk bedienend personeel. Zij zorgen dat de gerechten van het buffet netjes blijven en stijlvol opgemaakt zijn

 

NET EVEN WAT ANDERS

Catering met Passie heeft creativiteit hoog in het vaandel staan. Door het gebruik van net wat andere accessoires, mooi opgemaakte schalen en door thema’s toe te passen kunnen we verrassend variëren met uw buffet. Bekijk snel alle onze soorten buffetten.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan