Buffet catering

Wil je graag een buffet catering voor jouw evenement, bedrijfsfeest of bruiloft? Catering met Passie verzorgt de catering graag voor je. Onze cateringsadviseurs helpen je graag verder en zij doen er alles aan om jouw gasten positief te verrassen. Wanneer je op zoek bent naar exclusieve catering dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze buffetten zijn van uitzonderlijke kwaliteit.


Klik hier voor de mogelijkheden.

 

Daarnaast houden wij altijd rekening met jouw specifieke wensen. Zijn er gasten aanwezig die alleen halal, glutenvrij of vegetarisch eten? Catering met Passie zorgt ervoor dat ook zij tevreden zijn door een gevarieerd aanbod samen te stellen dat geschikt is voor iedereen.


Tal van soorten buffetten

Catering met Passie zorgt voor verrassende buffetten in alle soorten en maten. Wil je graag bediend worden door ons vriendelijke personeel? Onze bediening zorgt ervoor dat het buffet netjes blijft en stijlvol is opgemaakt. Wij luisteren namelijk naar de wensen van onze klanten. Bent je benieuwd naar alle soorten buffetten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.


Catering met Passie: net even wat anders

Ben je op zoek naar een standaard buffet? Dan bestaat de kans dat we je moeten teleurstellen. De buffetten van Catering met Passie zijn niet alleen van uitzonderlijke hoge kwaliteit, maar ook altijd zeer gevarieerd. Bovendien hebben wij creativiteit hoog in het vaandel staan: wij zijn net even wat anders dan andere cateraars.

 

Door het gebruik van net wat andere accessoires, mooi opgemaakte schalen en door thema’s toe te passen kunnen we verrassend variëren met jouw buffet. Laat ons de catering verzorgen en we verrassen de gasten ongetwijfeld.

 

Kies je voor buffet catering?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06 158 295 80 of per mail via info@cateringmetpassie.nl. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gelijk een offerte in te vullen met daarin alle wensen voor jouw buffet.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan