Diner catering

Ben je op zoek naar een cateraar die de catering verzorgd voor jouw diner? Catering met Passie staat voor je klaar. Onze koks bereiden een uitgebreid diner voor jou en je gasten voor elke gelegenheid. Dit diner gooit ongetwijfeld hoge ogen bij je gewaardeerde gasten. De koks van Catering met Passie beheersen het vak immers tot in alle culinaire finesses.

 

Of het nu gaat om een uitgeserveerd sit down diner of een avontuurlijk walking dinner: bij ons staat beleving en service hoog in het vaandel. Het personeel van Catering met Passie legt je serieus in de watten. 


Diner Catering op het hoogste niveau

Een diner bij een speciale gelegenheid hoort ook echt speciaal te zijn. Onze koks verrassen je met diner catering van het hoogste niveau. Van een drie- tot viergangendiner tot en met een amusediner van topklasse. Catering met Passie kookt met topkoks. De koks bereiden de gerechten zo vers mogelijk op jouw locatie met zoveel mogelijk verse en eerlijke ingrediënten. In samenspraak met jou wordt het assortiment opgesteld en kun je tijdens het diner zorgeloos genieten van onze catering.


Thema diners: alle thema's zijn mogelijk

Een thema diner zorgt vaak voor een speciaal gevoel bij jouw gasten. Voor elke speciale gelegenheid is een thema diner geschikt. Catering met Passie heeft alle creativiteit in huis om het gevoel van die gelegenheid over te brengen in de gerechten, de aankleding en in de bediening. Wij zorgen ervoor dat je gasten zich meer dan thuis zullen voelen.

 

Meer informatie over diner catering op maat?

Wil je graag meer informatie hebben voor een diner catering op maat? Wij beantwoorden al jouw vragen en luisteren naar alle wensen. Bel ons via 06 158 295 80 of neem contact met ons op via de mail via info@cateringmetpassie.nl.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan