Diner catering

Een diner waar je over napraat? Die laat je bereiden door de koks van Catering met Passie. Voor elke gelegenheid maken ze een diner waarmee u hoge ogen gooit bij uw gewaardeerde gasten. Onze koks beheersen het vak tot in alle culinaire finesses.

 

Of het nu gaat om een uitgeserveerd sit down diner of een avontuurlijk walking dinner; Catering met Passie heeft beleving en service hoog in het vaandel staan. Onze koks en onze bediening gaan u serieus in de watten leggen.

 

Onze bediening gaat u serieus in de watten leggen

 

DINER CATERING OP HET HOOGSTE NIVEAU

Een diner bij een speciale gelegenheid hoort ook echt speciaal te zijn. Onze koks verrassen u met diner catering van het hoogste niveau. Van een drie- tot veelgangendiner tot en met een amusediner van topklasse. Catering met Passie kookt met sterren.

 

THEMA DINER

Een speciaal diner is er vaak voor een speciale gelegenheid. Catering met Passie heeft alle creativiteit in huis om het gevoel van die gelegenheid over te brengen in de gerechten, de aankleding en de bediening. Wij zorgen ervoor dat uw gasten zich meer dan thuis zullen voelen.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan