High Tea

Een High Tea zoals een High Tea bedoeld is? Catering met passie kent de geheimen van deze typisch Engelse keuken en serveert uw gasten de lekkerste scones, ambachtelijke hapjes, sandwiches en muffins.

 

De High Tea verzorgen we geheel afgestemd op uw wensen. Uiteraard helemaal in stijl en geperfectioneerd met mooie serviezen en accessoires. Met een High Tea op locatie verwennen we u op en top.

 

Hoogstaande High Tea Catering op  elke locatie

 

HIGH TEA CATERING OP MAAT

Een High Tea is natuurlijk een lust voor het oog. De koks van Catering met Passie toveren niet alleen de lekkerste gerechten op tafel, maar ze zien er ook nog eens prachtig uit. Hartige sandwiches, originele Engelse scones en heerlijke zoete broodjes met clotted cream.

 

HIGH TEA MET STIJL EN KLASSE

Luxe hapjes in een heerlijke overdaad aan zoetigheid en hartigheid. Laat u culinair verwennen en tegelijkertijd bedienen als Britse jetset. Catering met Passie serveert de High Tea met gevoel voor stijl en klasse. 


Bel ons snel voor een High Tea die helemaal past bij uw gelegenheid.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan