High Tea

Wil je ook genieten van de lekkerste scones, ambachtelijke hapjes, sandwiches en muffins? Dan is een High Tea een uitstekend idee! Catering met Passie kent de geheimen van de Engelse keuken als geen ander en serveert jouw gasten met veel plezier. Wij verzorgen de catering voor jouw High Tea en wij doen dit geheel afgestemd op jouw wensen. Een High Tea helemaal in stijl, geperfectioneerd met de mooiste serviezen en accessoires.


Wat is een High Tea?

Een High Tea is een maaltijd die je eet tussen de lunch en het avondeten in, meestal tussen 14:00 en 17:00 uur. Deze maaltijd bestaat in de meeste gevallen uit een heerlijk kopje thee en is aangevuld met de lekkerste hartige en zoete hapjes. Een High Tea is uitermate populair in Nederland en wordt ook wel Tea Party genoemd. Het is aan te raden om van te voren niet te veel te eten. Tijdens de High Tea worden er meer dan genoeg hapjes geserveerd door ons personeel.


High Tea Catering op maat

Een High Tea is een echte lust voor het oog. De koks van Catering met Passie toveren de lekkerste gerechtjes op tafel, deze zien er ook nog eens prachtig uit. Lekkere hartige sandwiches, originele Engelse scones en heerlijk zoete broodjes bereid met clotted cream. Een High Tea met bijvoorbeeld heerlijke aan het seizoen aangepaste zoete lekkernijen en luxe sandwiches. Dat klinkt toch als een overheerlijke en vooral gezellige middag met uw gasten? Wij verzorgen jouw High Tea op elke locatie. Laat je culinair verwennen en tegelijkertijd verwennen door Catering met Passie.

 

Neem gerust contact op met ons en kies voor een High Tea dat helemaal past bij jouw gelegenheid. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06 158 295 80 of per mail via info@cateringmetpassie.nl.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan