Italiaanse catering

 

Overheerlijk Italiaans eten, daar geniet bijna iedereen van. Italië is immers de bakermat van de goede smaak. Laat je daarom ontzorgen door de koks van Catering met Passie. Wij verzorgen graag de catering voor jouw Italiaans diner. Een goed verzorgd diner met verse producten en eerlijke ingrediënten, geserveerd door personeel met een glimlach. Dat is waar Catering met Passie voor staat. Onze koks voelen zich thuis in de Italiaanse keuken en kunnen koken zoals eigenlijk alleen de Italianen dat kunnen.

 

Wil je alleen vis, vlees of vegetarische gerechten? Of een combinatie van alles? Gerechten uit de Italiaanse keuken zijn ontzettend lekker en divers. Wij hebben voor ieder wat wils. Een Italiaanse catering is geschikt voor iedere verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft. Bij ons krijg je een uitgebreide catering op maat.


Italiaans visbuffet

Catering met Passie werkt graag met thema’s. En met een Italiaans thema kunnen onze koks en stylisten zich helemaal uitleven. Een Italiaans visbuffet is een geweldig voorbeeld als het gaat om een heerlijk Italiaans thema diner.

 

Waan jezelf in een pittoresk haventje in Toscane met een prachtig opgemaakt visbuffet van Catering met Passie. Wij verwennen jouw gasten met culinaire hoogstandjes en zorgen tegelijkertijd voor een prachtige Italiaanse sfeer. Onze stylisten versieren je locatie met allerlei echte Italiaanse attributen. Denk bijvoorbeeld aan leuke oude kraampjes met hammen in grote klemmen. Als dat niet het Italiaanse goede gevoel geeft…


Neem contact op met Catering met Passie

Heb je zelf leuke ideeën voor een themafeest? Of heb je andere speciale wensen? Vertel deze dan gerust aan ons. Wij luisteren graag naar al je wensen en zorgen voor een catering op maat. Bel ons via 06 158 295 80 of mail ons via info@cateringmetpassie.nl.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan