Live cooking

Koken is meer dan alleen een kunst. Het is ook entertainment en passie. Dit is iets wat we graag delen met jouw gasten. We laten de gasten graag een kijkje nemen in de keuken met een heerlijk straaltje live cooking. Jouw gasten zullen verbaasd en geïnspireerd raken door ze live mee te laten genieten.


Door je gasten live mee te laten kijken, kunnen ze genieten van het heerlijke eten en is het ook direct een les voor de echte keukenprinsen en -prinsessen.

 

Of het nu gaat om een live barbecue sessie op green eggs of oesters die geopend worden. Vlees grillen op de Big Smoker en OFYR. Met live cooking catering zorg je voor een waar spektakel.


Live cooking met passie

Een kant-en-klaar gerecht voorschotelen voor jouw gasten is uiteraard altijd een optie. Maar hoe leuk is het als er ter plekke nog iets moet gebeuren aan het eten. Jouw gasten die zich normaal af zullen vragen wat er allemaal in het eten zit, kunnen nu live meegenieten van onze koks die aan het werk gaan. Zij zorgen voor een live cooking ervaring vol met passie.

 

Vers gemaakte producten smaken zien er niet alleen beter uit, maar overtreffen ook ieder smaakgevoel. Denk bijvoorbeeld aan een live klaargemaakte tartaar van ossenhaas of de lekkerste entrecote.


Live cooking en buffet

Met live cooking geef je letterlijk leven aan je feestje. Dit komt doordat een buffet zich prachtig laat afwisselen met live cooking. Op die manier zorgen wij ervoor dat er overal iets te beleven en met name te eten en te drinken valt.


Mogelijkheden voor Live Cooking

Uiteraard hebben wij veel mogelijkheden op het gebied van live cooking. Daarnaast zijn ook al je wensen en ideeën meer dan welkom. Je doet onze koks er een groot plezier mee, want ze laten graag zien wat ze in huis hebben.Voor meer informatie of advies over live cooking kun je contact met ons opnemen per telefoon via +31(0)6 15 82 95 80 of per mail via info@cateringmetpassie.nl.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan