Live cooking

Koken is niet alleen een kunst. Het is ook entertainement. Daarom gunnen we uw gasten graag een kijkje in de keuken met een heerlijk staaltje cooking. Maak van uw gasten pottenkijkers en laat ze echt meegenieten.

 

Of het nu gaat om een barbecue op green eggs, een panini die nog even op het rooster gaat of oesters die live geopend worden; met live cooking catering zorgt u voor entertainment op het hoogste niveau.

 

Een kijkje in de keuken van onze topkoks


LIVE COOKING MET PASSIE

Natuurlijk kunt u uw gasten gerechten kant-en-klaar voorschotelen. Maar hoe leuk is het als er ter plekke nog iets aan moet gebeuren. Een ter plekke klaargemaakte tartaar van ossenhaas bijvoorbeeld. Die ziet er vers niet alleen nóg beter uit, maar overtreft elk smaakgevoel.

 

LIVE COOKING EN BUFFET

Een buffet laat zich prachtig afwisselen met live cooking. Zo kunt u zorgen dat er overal wel wat gebeurt. Live cooking geeft letterlijk leven aan uw feestje en ook onze koks doet u er een groot plezier mee, want ze laten graag zien wat ze in huis hebben.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan