Lunch

Genieten van een heerlijke lunch met uw gasten? Catering met Passie staat voor catering die tot in detail geregeld is. Variërend van een schaal vol luxe broodjes tot een warme lunch die compleet uitgeserveerd wordt door ons vriendelijke personeel.

 

Een lunch en een lunch zijn twee verschillende dingen. Catering met Passie serveert een lunch die naadloos aansluit bij het seizoen en natuurlijk bij de wensen die u kenbaar maakt. Laat u verrassen door onze chef.

 

Een lunch sluit naadloos aan
bij het seizoen en uw wensen


EEN HEERLIJKE VIERGANGEN LUNCH

Of een lunch altijd eenvoudig moet zijn? Wij denken van niet. Catering met Passie kan een tongstrelende lunch serveren van zeer hoge kwaliteit. Natuurlijk kan dat met een lekker broodje en een ambachtelijke soep. Maar onze koks draaien hun hand ook niet om voor een viergangen lunch.

 

LUNCHEN MET PASSIE

Een heerlijke lunch. En dan even helemaal anders. De koks van Catering met Passie verrassen u graag met de lekkerste warme gerechten. Gewoon omdat ze geloven dat van een lunch met dezelfde passie genoten kan worden als van een diner.
Bel ons en daag ons uit voor een heerlijk lunchadvies op maat!

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan