Lunch catering

Genieten van een heerlijke lunch met jouw gasten? Catering met Passie verzorgt de catering voor jouw lunch tot in detail. Variërend van een schaal vol luxe broodjes tot een warme lunch die compleet uitgeserveerd wordt door ons vriendelijke personeel.

 

Volgens Catering met Passie zijn er veel verschillende soorten lunch en iedereen wilt het vaak net weer anders dan de rest. En daar houden wij van! Catering met Passie serveert een lunch die naadloos aansluit bij het seizoen en natuurlijk bij de wensen die je kenbaar maakt. Laat je verrassen door onze chef. Door het bundelen van onze ideeën en door samen te overleggen, komen wij tot het beste resultaat. Wij denken namelijk graag met je mee.

 

Voor elke aangelegenheid is een lunch geschikt. Of dit voor een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest is, iedereen wordt blij van een overheerlijke maaltijd.


Een heerlijke vier gangen lunch?

Een lunch hoeft niet altijd eenvoudig te zijn. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide warme maaltijd met meerdere gangen. Catering met Passie kan een tongstrelende lunch voor je serveren van zeer hoge kwaliteit. Dit kan natuurlijk ook met een lekker broodje en een ambachtelijke soep. Maar de koks van Catering met Passie draaien hun hand niet om voor een uitgebreide viergangen lunch. Onze koks zijn van mening dat van een lunch met dezelfde passie genoten kan worden als van een diner. Een heerlijke maaltijd, alleen dan even helemaal anders. Bij ons krijgt u catering op maat!


Meer informatie over de catering van uw lunch

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze lunch catering? Dat is geen probleem! Bel ons via 06 158 295 80 en daag ons uit voor een heerlijk lunchadvies op maat. Je kunt ons ook bereiken via info@cateringmetpassie.nl. Of ben je al helemaal overtuigd? Vul dan gelijk een offerte in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan