Proeverij

Een proeverij met de lekkerste koude en warme hapjes is erg leuk en geschikt voor kleine en grote gezelschappen. Met diverse soorten hapjes zullen wij jou en jouw gasten weten te verwennen. Bij een proeverij denk je natuurlijk direct aan nieuwe smaken ontdekken. Dat is precies waar wij goed in zijn. We verrassen je met smaken en gerechten waar zeker over nagepraat kan worden.

 

Iedereen weet wel iets van verschillende soorten eten en drinken. Echter kunnen wij je inspireren dankzij de kunde en kennis van onze koks. Zij organiseren maar al te graag een proeverij waarin zij al hun keukengeheimen prijs zullen geven. Hierbij variëren de gerechten van Italiaans tot aan de heerlijkste tapas


Proeverij organiseren?

Een proeverij organiseer je met gepassioneerde topkoks. Onze topkoks kunnen jou en jouw gasten onder andere verrassen met een wijn- en spijsproeverij. Met passie organiseren wij de mooiste ambachtelijke gerechten in combinatie met de heerlijkste wijnen. Hierbij zullen de koks je een onderhoudende uitleg geven over de combinatie van smaken.

 

Mocht je wensen hebben over de proeverij dan horen wij dit graag. Wij nemen dit mee en zullen je vervolgens verrassen met een verrassend resultaat.


Proeverij met een thema

Wij organiseren maar al te graag een proeverij met een thema. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan een Spaanse ham proeverij. Bij een Spaanse ham proeverij steken je gasten hun neus in de meest exclusieve gerechten en bereidingswijzen.

 

Onze adviseurs helpen je graag met een proeverij op maat. Op die manier zullen we zorgen voor precies datgene dat je verwacht.

 

Meer informatie over proeverij op maat

Wil je meer informatie ontvangen over een proeverij op maat? Twijfel dan niet en neem contact met ons op door te bellen met +31(0)6 15 82 95 80 of neem contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan