Tapas catering

Catering verzorgen voor een grote groep kan een uitdaging zijn. Niet iedereen heeft immers dezelfde smaak. Een goede oplossing is tapas catering. Veel mogelijk: van simpel buffet tot aan live cooking en een complete thema avond. Door verschillende smaken te combineren ontstaat een culinair hoogstandje. Wij verzorgen tapas catering voor bedrijven en particulieren door het hele land.


‘’Een tapas-avond is een ware culinaire belevenis’’


Wat zijn tapas?

Tapas is het Spaanse woord voor aperitiefhapje. Tapas zijn allerlei kleine hapjes die samen een een complete maaltijd vormen. Het makkelijke aan tapas is, dat iedereen altijd wel iets lust aangezien het assortiment erg breed is.

 

Daarnaast zorgt het ook voor een gezellige sfeer, aangezien er her en der hapjes staan die iedereen kan pakken. Hierdoor stap je af van de standaard 3-gangen en creëer je een gezellige sfeer.


Authentieke tapas catering

Authentieke tapas staan niet op zich. De sfeer eromheen is immers allesbepalend voor de beleving van jouw gasten. Catering met Passie maakt daarom geen tapas-buffet, maar draagt zorg voor alle details die een tapas-avond tot een succes maken. Onze tapas zijn de perfecte start van iedere avond.


Drie sterren tapas

Onze koks nemen u mee naar de sferen van Baskenland en Portugal. Met hun originele ambachtelijke hapjes geven ze het woord ‘verwennerij’ een nieuwe lading. Eerlijke gerechten, de lekkerste kruiden en de meest verse ingrediënten maken een tapas-avond compleet. Met een variërend aanbod zullen wij jou en jouw gasten verrassen.


Meer informatie over tapas catering?

Wil je meer informatie ontvangen over Tapas catering? Neem dan contact met ons op per telefoon via +31 (0)6 15 82 95 80 of per mail via info@cateringmetpassie.nl. Je kunt bij ons ook direct een offerte aanvragen, dit kun je doen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan