Tapas catering

Catering verzorgen voor een grote groep kan een uitdaging zijn. Niet iedereen heeft immers dezelfde smaak. Een goede oplossing is tapas catering. Hierb is mogelijk: van simpel buffet tot aan live cooking en een complete thema avond. Door verschillende smaken te combineren ontstaat een culinair hoogstandje. Wij verzorgen tapas catering voor bedrijven en particulieren door het hele land.

 

Drie sterren tapas

Onze koks nemen u mee naar de sferen van Baskenland en Portugal. Met hun originele ambachtelijke hapjes geven ze het woord ‘verwennerij’ een nieuwe lading. Eerlijke gerechten, de lekkerste kruiden en de meest verse ingrediënten maken een tapas-avond compleet. Met een variërend aanbod zullen wij jou en je gasten verrassen.


Meer informatie over tapas catering?

Wil je meer informatie ontvangen over Tapas catering? Neem dan contact met ons op per telefoon via +31 (0)342 234 690 of per mail via info@cateringmetpassie.nl. Je kunt bij ons ook direct een offerte aanvragen, dit kun je doen via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan