Tapas

Goede muziek. Een leuke act. De heerlijkste hapjes. Vraag Catering met Passie om onze beroemde tapas-avond en u zult versteld staan van zoveel mediterraan culinair geweld. Een heerlijk wijntje in combinatie met de lekkerste tapas.

 

De koks van Catering met Passie beheersen het tapas-vak als hun collega’s in de Spaanse bodega’s. Authentieke smaken en ambachtelijke bereidingswijzes maken uw tapas-avond tot een echte belevenis.

 

Een tapas-avond is een ware culinaire belevenis

 

AUTHENTIEKE TAPAS CATERING

Authentieke tapas staan niet op zich. De sfeer eromheen is immers allesbepalend voor de beleving van uw gasten. Catering met Passie maakt daarom geen tapas-buffet, maar draagt zorg voor alle details die een tapas-avond tot een succes maken.

 

DRIE STERREN TAPAS

Onze koks nemen u mee naar de sferen van Baskenland en Portugal. Met hun originele ambachtelijke hapjes geven ze het woord ‘verwennerij’ een nieuwe lading. Eerlijke gerechten, de lekkerste kruiden en de meest verse ingrediënten maken een tapas-avond compleet.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan