Walking dinner

Bedrijfs- en personeelsfeesten zijn geweldige momenten waarop u mensen bij elkaar brengt. Met een walking dinner versterkt u die kostbare contacten omdat niemand een vaste zitplaats heeft. Catering met Passie verzorgt complete walking dinners die uw gasten niet snel zullen vergeten.

 

Tal van kleine gerechtjes, geserveerd op leuk, hip, verrassend en trendy servies. Dat is een walking dinner ten voeten uit. Catering met Passie heeft al die creativiteit in huis.

 

Een walking dinner versterkt waardevolle contacten

 

WALKING DINNER

Een walking dinner is uitermate geschikt voor grote gezelschappen. Een tafelschikking heeft zo zijn voordelen, maar als u uw gasten de ruimte en vrijheid geeft zullen ze extra genieten van uw feest.Tijdens een walking dinner serveren we kleine gerechtjes die samen een compleet avondvullend diner vormen.

 

MEERDERE GANGEN

Meerdere gangen die als kleine gerechtjes uitgelopen worden. Catering met Passie heeft de leukste ideeën voor een walking dinner met een rode draad of een walking dinner waarin het thema van de avond tot uitdrukking komt. Van onze koks kunt u creativiteit verwachten.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan