Stijlen catering

Catering met Passie staat voor catering in het hogere segment. Onze keuken begeeft zich op een niveau dat zich dat zich kan meten met de betere restaurants. We leveren exclusief, op maat en gaan altijd voor het geheel ontzorgen van onze opdrachtgevers.

 

Bent u op zoek naar catering in het exclusieve, duurzame en/of luxe segment? Dan gaan de koks van Catering met Passie graag met u op culinaire ontdekkingsreis.

Catering wordt nauwkeurig afgestemd op uw wensen


CATERING OP MAAT

De koks van Catering met Passie doen niets liever dan uw wensen in kaart te brengen en die compleet te maken met hun eigen creativiteit. Ze gebruiken daarvoor exclusieve gerechten, verrassende hapjes en desgewenst een aankleding en entourage die helemaal past bij het doel van een evenement.

 

CATERING IN DE STIJL DIE U PAST

Catering met Passie heeft haar dienstverlening gericht op drie belangrijke segmenten. Exclusieve catering, duurzame catering en luxe catering. Graag leggen we u uit wat u daarin van ons kunt verwachten. 


Geïnteresseerd in onze diensten? Bel snel.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan