Stijlen catering

Catering met Passie verzorgt catering in het hogere segment. Wij zorgen bieden verschillende stijlen catering aan. Onze keuken begeeft zich op een niveau dat zich kan meten met de betere restaurants. Onze catering stijl is exclusief en op maat. Wij zorgen er altijd voor dat wij onze opdrachtgevers compleet ontzorgen.

 

Onze koks nemen je maar al te graag mee op een culinaire ontdekkingsreis. Hierin zullen zij je verrassen met culinaire en exclusieve gerechten. Onze specialiteiten liggen bij luxe catering, duurzame catering en exclusieve catering.

 

De catering stijl wordt volledig op al jouw wensen afgestemd. Wordt het luxe catering met de meest culinaire gerechten? Of wordt het exclusieve catering waarbij we gebruik maken van zeer exclusieve ingrediënten? Bedenk iets en wij regelen het.


Catering in stijl

Onze chef-koks staan altijd klaar om complete catering op maat te presenteren in de juiste stijl. Wij brengen graag al jouw wensen in kaart. Onze chef-koks zullen het vervolgens compleet maken met hun eigen creativiteit. Ze gebruiken daarvoor exclusieve gerechten, verrassende hapjes en desgewenst een aankleding en entourage die helemaal past bij het doel van een evenement.

 

Wij richten ons met name op exclusieve catering, duurzame catering en luxe catering. Graag leggen we uit wat je daarin van ons kunt verwachten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de catering in de stijl is die bij jou en jouw gasten past. Wij verzorgen High-teas tot aan Walking dinners. Hierbij kun je uitgaan van hoge culinaire kwaliteit, gastvrijheid, klantvriendelijkheid en een grote hoeveelheid flexibiliteit.


Contact over stijlen catering

Wil je meer weten over de verschillende stijlen catering? Wil je advies of informatie? Twijfel dan niet langer en neem contact met ons op per telefoon via +31(0)6 15 82 95 80 of neem contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan