Duurzame catering

Een bedrijf dat veel aandacht geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, kan eigenlijk geen evenement organiseren zonder dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame catering. Met duurzame catering bedoelen wij catering met oog voor dierenwelzijn en respect voor de natuur, maar ook producten die gemaakt zijn onder eerlijke condities met prijzen die fair zijn.

 

Catering met Passie werkt standaard met respect voor mensen, dieren en de natuur. Heb je specifieke wensen op het gebied van duurzame catering? Neem dan contact met ons op. Wij geven graag invulling op al jouw wensen.

 

Alleen biologische en duurzame ingrediënten? Alles is mogelijk!


Duurzame catering op niveau

Wij staan voor duurzame catering op het allerhoogste niveau. Alleen het allerbeste is bij ons goed genoeg. Producten en ingrediënten worden betrokken van producenten in de regio. Op deze manier zijn we er zeker van dat al ons vlees en elke groente van de aller-, allerbeste kwaliteit is.

 

Bij duurzaam denken we uiteraard aan eten dat verkregen is op een manier waarbij het de natuur en het milieu zo min mogelijk belast. Waarom is een paprika bijvoorbeeld niet geschikt als het niet de juiste vorm heeft? Het zijn de kleine dingen die een groot verschil maken.

Bij duurzame catering kun je denken aan lunches, high-tea, tapas, of een walking dinner. Eigenlijk is alles bij ons bespreekbaar.


Contact over duurzame catering

Wil je meer weten over de mogelijkheden van duurzame catering? Of wil je samen rond de tafel om een duurzaam cateringconcept te ontwikkelen dat past bij jouw evenement? Neem dan contact op voor een gesprek met één van onze adviseurs. Wij gaan graag aan de slag om duurzaamheid te combineren met een culinaire topprestatie!

 

Je kunt ons bereiken per telefoon via +31(0)6 15 82 95 80 of per mail via info@cateringmetpassie.nl. Direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan