Duurzame catering

Als een bedrijf u veel aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Logisch dat u zoekt naar duurzame catering voor uw evenement. Catering met oog voor dierenwelzijn en respect voor de natuur. Producten die gemaakt zijn onder eerlijke condities en tegen prijzen die fair zijn.

 

Catering met Passie verzorgt duurzame catering. We werken standaard met respect voor mens, dier en natuur. Maar we geven ook graag invulling aan uw specifieke wensen op het gebied van duurzame catering.

 

Alleen biologische en duurzame
ingrediënten? Alles is mogelijk!


DUURZAME CATERING OP NIVEAU

Catering met Passie staat voor duurzame catering op het allerhoogste niveau. Ingrediënten en producten betrekken we van producenten in de regio. Zo zijn we er zeker van dat we van al ons vlees en van elke groente het aller-, allerbeste in de keuken hebben!

 

CONTACT OVER DUURZAME CATERING

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van duurzame catering? Of wilt u samen om tafel om een duurzaam cateringconcept te ontwikkelen dat past bij uw evenement? Neem dan contact op voor een gesprek met een van onze adviseurs. Wij gaan graag aan de slag om duurzaamheid te combineren met een culinaire topprestatie! 

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan