Exclusieve catering

Ben je op zoek naar exclusieve catering? Bij Catering met Passie kun je een waar spektakel verwachten. Vuurwerk op uw bord. Culinaire smaken en smaakcombinaties die tot de verbeelding spreken. Wij zorgen hierbij voor een presentatie die aan kunst grenst. Wij gaan alleen voor het allerbeste.

 

Wij verzorgen graag exclusieve catering voor jouw evenement. Of je nu kiest voor een lunch, diner, buffet, proeverij, barbecue of live cooking. Exclusieve catering is altijd maatwerk. Wij zorgen voor een verrassend resultaat. Wij werken het liefst met zeer exclusieve ingrediënten. Daarnaast presenteren we de bekendere vlees-, vis- en groentesoorten graag op een verrassende wijze. We laten graag zien wat er allemaal mogelijk is.

 

“Als alleen de allerbeste catering goed genoeg is.”


Exclusieve catering met passie

Onze top-koks kunnen zich meten met de beste van Nederland. Daarom kunnen we onze naam op het gebied van exclusieve catering ook echt waarmaken. Onze originele aanpak, creatieve ideeën en culinaire kunsten vertalen zich in catering op het allerhoogste niveau.

Wij verzorgen exclusieve catering zowel voor bedrijven als voor particulieren. Hierbij zit je nooit vast aan een vaste aanpak.

 

Wij staan altijd open voor wensen en suggesties. Dit kan variëren van een exclusieve lunch tot aan een exclusieve barbecue waarbij onze koks aan het werk gaan met de bekende Green Egg barbecue.


Exclusieve catering: een waar spektakel

Met exclusieve catering bedoelen we ook echt exclusief. Indien gewenst verzorgen wij de gehele inrichting plus de catering van jouw feest of partij.

 

Ben je op zoek naar een partner voor exclusieve catering? Catering met Passie verzorgt private dinners, proeverijen, koninklijke buffetten of walking dinners met de grootste zorg. We zijn een veelgevraagde cateraar voor exclusieve feesten, partijen en bruiloften.

 

Meer informatie ontvangen? 

Je kunt ons bereiken per telefoon via +31(0)6 15 82 95 80 of per mail via info@cateringmetpassie.nl. Direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan