Exclusieve catering

U verwacht vuurwerk op uw bord. Smaken en smaakcombinaties die tot de verbeelding spreken. En een presentatie die grenst aan kunst. Catering met Passie verzorgt graag uw exclusieve catering voor uw evenement. Of u nu kiest voor een lunch, diner, buffet, proeverij, barbecue of live cooking.

 

Catering met Passie werkt graag met zeer exclusieve ingrediënten. Tegelijkertijd steken we de bekendere vlees-, vis- en groentesoorten graag in een verrassend jasje. Exclusieve catering is altijd maatwerk.

 

Als alleen de allerbeste catering goed genoeg is

 

EXCLUSIEVE CATERING MET PASSIE

Onze top-koks kunnen zich meten zich met de beste van Nederland. Daarom kunnen we onze naam op het gebied van exclusieve catering ook echt waarmaken. Onze originele aanpak, creatieve ideeën en culinaire kunsten vertalen zich in catering op het allerhoogste niveau.

 

CONTACT OVER EXCLUSIEVE CATERING

Bent u op zoek naar een partner voor exclusieve catering? Catering met Passie verzorgt uw private dinner, proeverij, koninklijke buffet of walking dinner met de grootste zorg. We zijn een veelgevraagd cateraar voor exclusieve feesten, partijen en bruiloften. 

 

Neem  contact op voor een kennismaking met onze adviseurs in exclusieve catering.

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan