Luxe catering

Met luxe catering, bedoelen wij ook echt luxe catering. Onze koks kunnen zich meten met de beste koks. De koks van Catering met Passie zorgen voor luxe en topkwaliteit. Verwacht een gerust een bovengemiddeld niveau in onze gerechten.

 

Hoe fijn is het om geen zorgen te hebben over de catering van een evenement. Wij zorgen ervoor dat je compleet zonder zorgen naar een evenement toe kunt leven. Uiteraard zorgen wij ook voor de totale beleving rondom het evenement.

 

Ben je op zoek naar luxe catering waarmee we jouw gasten volledig in de watten zullen leggen? Wij verrassen je maar al te graag met onze ideeën en culinaire kunsten. Luxe catering op maat vind je bij Catering met Passie.


Luxe catering in stijl

Onze top-chefs zijn altijd uit op de meest luxe catering in stijl. Wij verzorgen evenementen en partijen met luxe en hoogstaande catering die zich kan meten met de toprestaurants. Wij hebben een enorme variatie aan mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor buffet, lunch, een high tea of een barbecue sessie op de bekende Green Egg barbecue. Uiteraard zijn er nog veel meer opties.

 

Bij Catering met Passie kun je uitgaan van hoge culinaire kwaliteit, gastvrijheid, klantvriendelijkheid en een grote hoeveelheid flexibiliteit. Wij houden van catering en houden ervan om op topniveau te presteren. Vandaar dat luxe catering ook zeker thuis past in ons assortiment.


Luxe catering op maat

Of het nu gaat om een mooi buffet, een walking dinner, een heerlijke proeverij  of een fantastische thema-avond. Catering met Passie zorgt voor een opvallend luxe uitstraling die uw gasten het gevoel geeft dat ze op en top verwend worden.

 

Culinaire gerechten die er op en top uit zullen zien. Uiteraard is alles bespreekbaar. Wij zijn er ook voor luxe vegetarische catering of luxe halal catering. Wij maken maar al te graag werkelijkheid van uw ideeën en wensen.


Neem contact op voor informatie of advies

Ben je benieuwd naar de opties voor luxe catering? Wil je advies of informatie? Twijfel niet en neem contact met ons op per telefoon via +31(0)6 15 82 95 80 of neem contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl. Direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan via onze contactpagina.

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan