Luxe catering

De koks van Catering met Passie kunnen zich meten met de besten. In onze keukens voert topkwaliteit en luxe de boventoon. Van ons kunt u een bovengemiddeld niveau verwachten in onze gerechten, in de totale beleving en complete ontzorging van uw evenement.

 

Bent u op zoek naar luxe catering waarmee u uw gasten volledig in de watten legt? Dan verrassen we u graag met onze ideeën en culinaire kunsten.

 

Luxe catering op maat vindt u bij Catering met Passie


LUXE CATERING IN STIJL

Catering in stijl. Dat is waar onze topkoks altijd weer op uit zijn. Catering met Passie verzorgt daarom uw evenementen en partijen met hoogstaande en luxe catering die zich kan meten met de toprestaurants. Benieuwd naar onze enorme variatie aan mogelijkheden?

 

LUXE OP MAAT

Of het nu gaat om een mooi buffet, een walking dinner, een heerlijke proeverij of een fantastische thema-avond. Catering met Passie zorgt voor een opvallend luxe uitstraling die uw gasten het gevoel geeft dat ze op en top verwend worden. 


Neem snel contact op voor meer informatie over luxe catering op maat! 

Samenwerking

Catering met Passie 

heeft een culinaire

samenwerking met 

De Oranjerie

te Barneveld

Contact opnemen?

Catering met Passie

Grasland 1, 3773 CB Barneveld

T 06 158 295 80

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan