Trouwen

Voor ons is het een feestje om jullie grote dag volledig naar jullie wensen en smaken te mogen verzorgen. 'Catering op maat' is bij ons geen loze kreet. Jullie krijgen wat jullie willen, wat goed bij jullie past en waar jullie het goede gevoel bij krijgen. 

 

Exclusieve catering voor jouw bruiloft. Dat is waar Catering met Passie voor staat. Romantiek die hand in hand gaat met culinaire kwaliteit. Wij hebben vele bruiloften met succes verzorgd. Wij organiseren de catering tot in de puntjes, zodat je onbezorgd kunt genieten van de bruiloft.

Bij de dag van je leven hoort verbluffende kwaliteit.

 

Met jouw wensen en onze kennis van de nieuwste trends zorgen wij voor een onvergetelijke dag. Van servies en bestek tot diner en feest: wij regelen alles in de stijl die je wenst. zodat jij je écht nergens zorgen over hoeft te maken. Met de bruiloft catering ben je dus in één keer klaar.


Klik op de foto's voor meer inspiratie

inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie

 

Trouwen op locatie

Wij maken het mogelijk een volledige bruiloftsetting te creëren op elke buitenlocatie. Of je nu droomt van een festival bruiloft, strand bruiloft of een bruiloft in de bossen. 
Daarnaast is het ook mogelijk om de catering te verzorgen op verschillende trouwlocaties.

 

Trouwen in het buitenland

Wil je graag trouwen in de Ardennen? Wij werken met enkele idyllische kastelen en landhuizen samen! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 


Laat je verrassen met onze ideeën over bruiloft catering

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bruiloft catering? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)324 234 690. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via onze contactpagina.                                                            Catering met Passie

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan