Trouwen

Is jullie idee van een perfecte trouwdag één lange tafel vol met de lekkerste gerechten die je samen deelt? Of zien jullie jezelf liever van foodbar naar foodtruck lopen? Of ben je een echte liefhebber van sterrenzaken en droom je weg bij de mooiste opgemaakte borden tijdens een 6 gangen diner? 

Catering op maat

Voor ons is het een feestje om jullie grote dag volledig naar jullie wensen en smaken te mogen verzorgen. 'Catering op maat' is bij ons geen loze kreet. Jullie krijgen wat jullie willen, wat goed bij jullie past en waar jullie het goede gevoel bij krijgen. 

 

Beleving

Wij van Catering met Passie maken van eten en drinken een beleving op zich. Toosten met een feestelijk glas bubbels uit een grote 6 liter fles, ingeschonken vanaf de schouder van onze bediening. Gevolgd door een smaakvolle amuse van onze chef, direct op de hand klaargemaakt. Het á la minute aanschroeien van gamba's of bavette aan tafel bij het diner. Of een foodbar met live cooking en verrassende late night snacks tijdens de feestavond.  Ons is het niet snel te gek!

 

Gehele organisatie

Naast het verzorgen van jullie diner of feestavond zijn wij ook gespecialiseerd in de organisatie van de trouwdag. Denk hierbij aan de styling, het meubilair, het entertainment en dagplanning. Maar daarnaast kunnen we jullie ook voorzien van de locatie. Trouwen midden in een weiland of bos? Wij kleden het voor je aan! 


Klik op de foto's voor meer inspiratie

inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie
inspiratie

 

Trouwen op locatie

Wij maken het mogelijk een volledige bruiloftsetting te creëren op elke buitenlocatie. Of je nu droomt van een festival bruiloft, strand bruiloft of een bruiloft in de bossen. 
Daarnaast is het ook mogelijk om de catering te verzorgen op verschillende trouwlocaties.

 

Trouwen in het buitenland

Wil je graag trouwen in de Ardennen? Wij werken met enkele idyllische kastelen en landhuizen samen! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 


Laat je verrassen met onze ideeën over bruiloft catering

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor bruiloft catering? Neem dan contact met ons op per mail via info@cateringmetpassie.nl of bel ons via +31 (0)324 234 690. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via onze contactpagina.                                                            Catering met Passie

Contact opnemen?

Catering met Passie

Bellstraat 37, 3771 AH Barneveld

T: 0342 234 690

info@cateringmetpassie.nl

Offerte Aanvragen?Door het bundelen van onze idee├źn en uw wensen komen we tot een mooi culinair concept voor uw evenement of diner.
Vraag aan